Plasti liimimine (spidomeeter)
-
Macintosh
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1101 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
Re: Plasti liimimine (spidomeeter)
bitter kirjutas:Sa mõnest margikohasest foorumist oled otsinud? Tihipeale on plasti mark tüki peal kirjas, PE, PP jne. Taustainfoks hea. Aga olgu see mark mis tahes, mina ei tea sellist liimi, millele ma sellises kohas julgeks loota. Kujutan ette et liimühenduste pind on seal suht väike võrreldes spidoka kaalu ja töötingimustega? Peaks kuidagi julgestama seda liimitud ühendust - plekiga ; klaasriide-vaiguga vms.
Olen margikohasest otsinud küll, aga midagi huvitavat pole avastanud.
Plasti materjali osas on tähelepanek hea, kui mälu mind ei peta siis oli sel PP. (kontrollin õhtul järgi).
Pind on tõesti väike, aga spidokat lahti kruvides avatasin üllatusega, et asi ise on ootmatault kerge - kogu sisu on elektrooniline.
Armeerimine oleks ilmselt otstarbekas lähenemine, sest niisama võib tõesti mitte pidama jääda.
EDIT: Pisuke uurimine andis vähejulgustavaid tulemusi - PP on väga halvasti liimitav ning ilmselt parim lähenemine oleks kahekomponentne liim + armeerimine.
Väidetavalt võiks selline asi toimida: http://www.stealth316.com/2-dp8005.htm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.