põrusin eksamil

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1123 korda
Kontakt:

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

K2bi kirjutas:

pange ennast pälema köik kes rägivad et foorialt peab tuhandega minema pühkima ... ja just sellise kiirendusega nagu mulle sobib ja vajalik . :evil:

Ma jagan sinu arvamust (mitte küll keelekasutust: pole meil hetkel vaja siin kedagi põletada :-) ). Kuidas need algajad siis lõpuks tänavale peaksid saama? Autokooli 20 sõidukorda on ikka nadi mis nadi ja lisatundide võtmine oluliselt kulukam, kui sama asi auto peal. Need, kel oma tsikkel olemas on üsna kindla peale harjutanud platsil ja tänaval ilma lube omamata ja nii saanud endale eksamiks piisava aluspõhja.

Lihtsalt ei saa algajale kohe pasunasse anda.

Kui ma käsisin autokoolis (huvitav miks autokool, tsikkel pole ju auto), siis seal oli 2 sõiduõpetajat. Ühega sõidu lõppedes oli mul alati tunne, nagu oleks keegi hinge pasandanud. Teisega, hoolimata sama suurest hulgast vigades hoopis positiivne ja eneskindlust tõstev meeleolu ning oli teada mis edasi teha. Et siis kumbas leeris me tahaksime olla? Algajale pasunasse?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”