põrusin eksamil
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: põrusin eksamil
Maarit08, kui Su eksaminaator tõesti selline oligi, nagu kirjeldasid, siis oli ta tõesti mölakas. Reeglina nad seda ei ole.
Foori alt tuhandega pühkijatest.... juhtus mul Tartus juhtum Aardla-Võru ristis. Suunaga Võru poole peatus foori all üks naesterahvas miski cruiseriga. Mina sõitsin tema taga ja foori all sõitsin talle osaliselt kõrvale, kusjuures, et mitte teda segada, jäin siiski tahapoole, st minu esiratas oli tema tagaratta kohal või veel taga pool. Külgsuunas ka vahemaa pea kaks meetrit, tema rea vasakus, mina paremas servas. Tee oli märg. Ma ei tea, mis ta mõtles, pidas mind võidusõitjaks või mis, aga kui roheline tuli, mina ootasin, et las sõidab enne mind, tema aga pani gaasi ja päästis siis nii, et lõi ketsi ringi, külje ette - vedas, et üldse püsti jäi. Nii õrna närvi/peru iseloomuga on sõit küll riskantne asi. Rääkimata sellest, et ega sihukese cruiseriga baigi vastu ikka ei saaks, kui leiduks selline võidusõitja (sõidan palju, aga tänaval kohtuvad tsiklistid (isegi rullnokad) reeglina üksteise suhtes mingit respekti tunnevad ja foori alt koha kättenäitajatega mina kohtunud ei olegi). Ära Sina nii tee. Ja: sellest kahtlasest eksamineerijast - võta seda lihtsalt kogemusena. Ning nael kummi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.