naisterahvas ja tsikkel

roheline lõvi
Tsikkel: Honda Deauville

Re: naisterahvas ja tsikkel

Lugemata postitus Postitas roheline lõvi »

raplakas kirjutas:

Tere!Kuna keegi soojendas juba teema ülesse, siis võtan ka sõna: enne A.kat´i tegema minemist lugesin seda teemat siin korduvalt, et kas väga väikesed naised ikka saavad üldse tehtud load ja veel olulisem-kas nad rattaga ka hakkama saavad. Mina sain oma load tehtud eelmisel nädalal ja kõigile pisikestele inimestele julgustuseks ütlen, et kui mina juba hakkama sain, saate teiegi! Nimelt ma 153 cm pikk ainult, või õigem vist oleks öelda 153 cm lühike :-) Edu teile ja ärge kartke seda, et jalad maha väga ei ulatu- platsi harjutusi on niimoodi palju kergem teha, pole nagu põhjust jalgu maha toppida, kui neist abi pole, tänaval piisab tõesti varba maha ulatumisest.

Ma ei sea küll midagi ega kedagi kahtluse alla. Lihtsalt ükspäev sattusin sõitma ühe naisterahva selja taga ja iga foori tule taga hoidsin hinge kinni... Tal ulatus konkreetselt vaid suure varba küün maha. Lihtsalt kinnitage, et linnas nikerdades piisab suure varba maha ulatumisest. Siis ma järgmine kord enam ei muretse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”