Öised cruisid Tallinnas
Moderaator: Moded
-
paekas
Teema algataja
Öised cruisid Tallinnas
Teeks midagi huvitavat. Und ei tule ja õudsalt kisub tsikliga sõitma. Kas Tallinnas oleks liitujaid täna öösel väikesele sõidule ?
Re: Öised cruisid Tallinnas
paekas kirjutas:Teeks midagi huvitavat. Und ei tule ja õudsalt kisub tsikliga sõitma. Kas Tallinnas oleks liitujaid täna öösel väikesele sõidule ?
Täna öösel vast mitte, aga mõni öö kus veits kergemalt riidesse saad panna oleks tulijaid kyll.. ma ise üks nendest... ![]()
-
henry
- Tsikkel: Suzuki GSX1100G
- Tänanud: 1 kord
No ei ole hea mõte magavaid kodanikke keset ööd üles äratama hakata
Öövaikuses on ainuüksi see juba väga äratava efektiga, kui kolm korda vee kaks stardivad korraga.
-
paekas
Teema algataja
Hehe mul hetkel veel V1 tagumiku all
Ei julge suuremat välja ajada veel. Pean A kati enne lõpuni ära tegema.
Aga nädalavahetusel võiks koguneda ja väikese ringi linnas teha küll ( minu poolest võib ka pikema
)
Täna oli päris palju tsikli mehi linna peal öösel.
-
paekas
Teema algataja
-
henry
Mul hetkel lahtine. Kuigi ahvatlus on suur aga üks suuremat sorti rassimine vajab tegemist.
Paekas kui sa postitad kogunemise koha ja kellaaja siis võib min mõnigi (mina kaasaarvatud) kohale veereda.
Edasi on juba vaid kokkuleppe teema.
-
Matsai
Teema algataja
mul on ka mõte täna õhtul sõitu teha. Pange midagi täpsemat siia kirja ja ma hoian ennast selle teemaga kursis.
Oo jaa... täna on raudselt see õige päev kruiisiks... Ja kui me kruiisi silmas ka peame siis on mul juba plaan olemas kuidas õhtu lõppeb...
Alustaks väikese kohviga et sõidu ajal silm kinni ei vajuks..
Kui kesklinnas koguneda, siis pakuks välja MUUSIKA ja mingi 22 -23. Võib ka varem, aga siis ei ole veel öö...
Ülejäänud võib jooksvalt välja mõelda... Igaljuhul minul on plaan pittu ka minna ![]()
-
Matsai
Teema algataja
-
Matsai
Teema algataja
-
henry
teeme 22:30 aga öelge võhikule täpsem koht.
Just lõpetasin toimetuse ning tuleks kohale.
-
Matsai
Teema algataja
-
paekas
Teema algataja
Kurat ma olin terve päeva eemal ja poleerisin tsiklit. Jäingi hiljaks. Lähen ka linna peale. Kui trehvan, siis kindlasti liitun hea meelega.
-
tige päkapikk
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
peab ikka kuradima mõttetu mees ja kuradima mõttetu eluke olema, kui öösel muud teha pole, kui lõõre puhtaks köhides teiste inimeste rahu rikkuda.
Hädaldate siin kuipalju, et oi kuidas autojuhid hoolivad pole kaasliikleja suhtes. Halloo ! Hoolivus hakkab sinust enesest. Kui oma nabast ikka kaugemale ei näe, on asjalood sitaste.
Käesolev kirjanduslik kriitikateos ei käi nende inimeste pihta, kes viisakalt kruiisida mõistavad. Kahjuks on kesklinnas ülemõistuse palju öiseid mootorratta selga sattunud ajukääbikuid, kes oma suurt egot rahuldavad ![]()
-
villy
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
päris tige ![]()
aga noh .. öösel ju hea sõita.. tuled siravad, romantika. Pane veel kõrvaklapid ka lemmikmuusikaga taustaks ja elu lill. Vähe liiklust ja päeval niikuinii aega pole. =)
Kõige lahedamad on need vennad, kes sõidavad kõrvatroppidega, sest muidu ei kannata sõita, kuna plärin on nii kõva
Ei mäletagi kus, aga kas Soomes või Rootsis veeres üks tühjade torudega tsopper ilge plärina saatel tanklasse ja vennal olid tropid kõrvas ![]()

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
zx12r
Teema algataja
-PitBull- kirjutas:Kõige lahedamad on need vennad, kes sõidavad kõrvatroppidega, sest muidu ei kannata sõita, kuna plärin on nii kõva
![]()
Ei mäletagi kus, aga kas Soomes või Rootsis veeres üks tühjade torudega tsopper ilge plärina saatel tanklasse ja vennal olid tropid kõrvas
Siin Eestiski ju sõidab nii mõnigi kõrvatroppidega, plärisejatele lisaks sportsummidega hüperbaigid.
Vahetaks omal kah selle stock-summi, mis 500 kg kaalub, mingi kenama ja kergema püti vastu välja, aga ei taha valju mörinat - reisides läheks vist hulluks, kui kõrvaklappidest tulevast musast üle röögib.
Aga öises Tallinnas on mõõõnus sõita, kollased vilguvad ja saab musa saatel ringi sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.