naisterahvas ja tsikkel

Kasutaja avatar

nelesk
Postitusi: 139
Liitunud: 29 Juul 2008, 11:11
Tsikkel: tseebeeerr 600f
Asukoht: Tln

Re: naisterahvas ja tsikkel

Lugemata postitus Postitas nelesk »

Targutaks ka veits :P Kogenud piff nagu ma juba olen :)

Põhimõtteliselt igapäevasõiduks, linna vahel sõiduks ja probleemideta sõiduks pole tõesti vahet eriti, kas saab maha suure varba, päka või terve talla. Pisikesed inimesed harjuvad varakult ettevaatlikult ja väga otse olles seisma jääma ning siis piisab ainult õhkõrnast toetusest kas või ainult suure varba küünega.

Probleemikohtadeks on ettearvamatud olukorrad (vajalikud äkilised liigutused), sõiduvead (kui tsikkel pole päris otse ja pidurit ei vajuta päris nii tundlikult, kui võiks, siis...) ja kohapeal manööverdamine kohati (eriti valulik näiteks kruusane või kiviklibune pinnas, mis varba alt kergesti võib kaduda või kui on vajadus tagurdada kas kerge kaldega mäest üles või mingist takistusest üle - kõvasti peab vaeva nägema, aga eks saab nikerdatud ikka). Samuti lihtsalt keerulisemates kohtades sõitmine. Näiteks sõitsin kunagi sõbranna maale ja sattusin pinnastee lõigule, kus teerööpad olid pehmed liivased ja tee keskel kõva murune pinnas oli kitsas ja oluliselt kõrgemal. Äkitselt seisin silmitsi üllatusliku väravaga ja siis oli küll tükk tegemist, et saaks tagurdada kohale, kus oleks võimalik ohutult korra ratas küljejalale panna.

Aga niisama ringi vurada - nõu problem :) Ukerdamise hetkel on teinekord mõned meesterahvad kah läheduses, kes lahkel abi pakuvad.

nele

Olen väike, aga jõud on suur!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”