naisterahvas ja tsikkel
Re: naisterahvas ja tsikkel
Mul on küll siklitega, millel keskhark (vt profiili loetelust) nii olnud, et istud nõks tahapoole sadulas ja ongi tagaratas juba vastu maad. Aga ehk meil on erinev kaalujaotus ka - ma olen nö fullsetis kerge 115+ kg.
jan22 kirjutas:Yerba kirjutas:Luuk kirjutas:Mina sain oma A kätte, pikkust 163cm, õppesõiduks oli Yamaha Diversion. Jah, mul ka ulatasid jalad vaevu maha, täistallast võis unistada, aga seda ma ütlen, et teine sama marki tegelane, mis ca 4 cm madala oli, kukkus mul kordi rohkem ümber. Lihtsalt, pooleldi tallad maas, hakkasin poolautomaatselt otsima võimalust täistalla maha toetamiseks ja tasakaal kadus. Kõmm, jälle külili. Too kõrgem versioon teatas pidulikult, et on lootusetu jalga normaalselt maha panna ja ma üldse ei üritanud, tõesti vaid varbaküünega toetasin. Kui mota keskhargil seisis, siis minu jalad mõlemad korraga maha ei ulatanud, ka varbaküüned enam mitte. Keskhargilt maha sain nii, et sättisin ahtri poolviltu mota otsa ja toetasin ühe jala maha- nagu lapsemäng
Käekõrval lükkamine tundus kuidagi eba.
ARK eksamineerija siiski ei saanud eksami lõpus mainimata jätta, et ma omale nii suurt masinat ei hangiksNo ma ei tea, keskhargilt ikka sõidetakse maha.
No ma ei tea, olen proovinud hargilt maha sõita no ei õnnestunud, tagaratas maast nii kindlalt õhus et kuidagi ei suuda ka hüpates seda maha saada. Mina 80kg ja motikas 280kg no tantsi kuidas tahad seal seljas aga hargilt maha ei saa. Teised (möödujad) ainult vaatavad et üks loll jupp jälle võimleb oma tsikliga.
Peale mõne korra aastas mis küljele vajun enam igalpool seisma ei jää ja jalga maha ei pane. Tavaliselt otsin sirge ja tasase kõva pinnasega koha või juhul kui pole mingit tasast kohta siis mingi kõrgema koha et jala tervelt maha saab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.