kapten kurru-nurru-vutisaarelt soovib ratast osta
-
J a n n o
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Re: kapten kurru-nurru-vutisaarelt soovib ratast osta
lowrider12 kirjutas:sama siin. Augusti alguses panin kuulutuse auto24.eesse. Juba mõni päev hiljem kirjutas murjan Jimmy laeva pealt, et ostab mu Banditi ära, kohe kindlasti tahab ta "sellist" tsiklit. Ok, saatsin Jimmyle kirja vastu, et Bandit siin, Jimmy merel, kuidas need kaks kokku viia? Ja minu jaoks kõige olulisem - kuidas papp liigub??? Jimmy siis kirjutas, et saadab "laevaagendi" rattale järgi ja maksab PayPaliga raha ära. Andku ma vaid aadress, kui "agent" on mõne Eesti sadamas, tuleb ise tsiklile järgi ja viib mu Banditi Jimmyle. Ma siis jälle Jimmyle kirjutan, et ärgu nähku mingi Paypaliga vaeva, andku "laevaagendile" rull kaasa ja pärast klaarigu oma agendiga ise ära. Murjam saatis jälle pika kirja, kui lahe asi on ikka Paypal ja miks minusugune "valge sõber" heast asjast aru ei saa??? Ma sain asjast aru küll: mingi "agent" tuleb kohale, vehib Paypal maksega ja viib tsikli ära, ma näen küll arvutis mingit tulevikus saabuvat makset, mis jääbki tulemata, kuna Jimmy kutsub makse tagasi. Kirjutasin Jimmyle, et tsikli saab "laevaagent" vaid cashi vastu ja sellega oli lugu finishis. Tsikkel sai augusti lõpus müüdud, ostjaks Maarjamaa mees. Need "meremehed" on vaid petised, 100% kindel!
Minu käest taheti sama skeemiga 2 aastat tagasi 91 aasta Ural ära osta. Tegelaskujud olid teised aga skeem sama. Vastasin ka samamoodi, et kui oma "agendi" saadab, siis andku raha kohe kaasa. Pole ju teab mis suur summa. Paar korda üritas mind ka koolitada kaasaegsetes maksevöimalustes, aga no mis sa teed, kui see talupoja mötlemine nii sügavalt sisse juurdunud on. Ei saanudki mina aru, miks agent raha paberkujul kaasa ei vöi vötta. Ja nii see Ural Soome kuhugi Lapimaale rändas. Tuli aus saam sularaha näpus ja viis minema. Ju ta ei olnud veel Paypali piiramatutest vöimalustest kuulnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.