Elukindlustus

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Teema algataja
srpeeter

Elukindlustus

Lugemata postitus Postitas srpeeter »

Huvitav paljudel tsiklimeestel on tehtud elukindlustus.
Ise mõtlen teha esimest korda 300 tuhi peale. :roll:
Kasutaja avatar

esaarik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas esaarik »

Tere

Käisin nii umbes kuu tagasi vestlemas EYP's just sellisel teemal ühe naisterahvaga. Ja selgus selline tõsiasi, et neil on seal nii palju nüansse, mille puhul ei sina ega ka sinu lähedased seda raha ei saa, või kui saavad sii väga nutuse osa. Igatahes mina asjast hetkel loobusin kuna see 300-400 eeku kuus tundus ikka kalli võitu olevat. Võimalus oli teha asi 3 samba kõrvale, mis muutis asja soodsamaks, aga noh ... iga inimene ise otsustab. Igatahes soovitan minna enne selle tegemist konsultatsioonile, kus kõikidele sinu küsimustele vastatakse ning saad ka paberi, kus on kirjas "täpselt" mille eest raha saad ja kui palju.

Erki

kult
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Pappi ei saagi...

Lugemata postitus Postitas kult »

Noojaa, kui sandiks jään (3x üle vasaku õla) siis naene saab samuti 300 tuhat,kui korraga "karpi" siis vaid pool.Omapärane loogika aga vähemalt päris ilma ei jää... :roll:
Ummamuudu...
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

peale elukindlustuse on ka õnnetusjuhtumi kindlustus. seal on ühekordne aastane makse. ma alles uurisin oma poistele seda. sai tehtud just õnnetusjuhtumi kindlustus neile, kuna igakuine makse kahe lapse peale oleks mulle üle jõu käinud, aga õnnetusjuhtumi puhul on ühekordne aastane makse. see kehtib küll ainult aasta, et iga aasta vaja nii kuu enne poliisi lõppemist uus teha, aga asi seegi. samas, kui tegeled ohtlike huvidega, kuhu kuulub ka mootorrattasõit (samas, erinevatel firmadel on erinevalt, et kas lihtsalt sõit tsikliga või motospordiga tegelemine), siis see teeb asja kallimaks. pluss veel meestele on see kallim. pluss vanus mängib siin oma rolli. jnejnejne. aga ikkagi, üks variant ikkagi :)

mumm@soovib ohutut sõitu, aga mõelge ka oma lähedaste peale
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

Oli minulgi kord õnnetusjuhtumikindlustus,kuid kuna kindlustusfirma läks üha maiamaks,lõpetasin ära.
Seal aga oli säärane peen nüanss nagu "HOBI". Toona oli see korvpall ja siis selgus korrapealt,et korvpall on üks ohtlikemaid mänge üldse :shock: ja see tõstis minu igakordset panust kindlustusfirmale sedavõrd,et julgesin käega lüüa ja jätta oma turvamise naise hooleks. Pärast seda ei ole ka õnnetusi enam esinenud :D
Aga ärge teie seda proovige :wink:

tmggi

Lugemata postitus Postitas tmggi »

Soovitan soojalt õnnetujuhtumi kindlustuse ära teha.Minul on tehtud 100kg peale.Ilma lisadeta.Vana aasta viimasel päeval ei olnud midagi teha ja mõtlesin et igavuse peletamiseks teen ühe trenni.Sõitsin rahulikult põllu peal :D ja heina ja lume all oli palk mis saatis mu taeva poole lendu.Pärast maandumist selgus et ei saag ratast ülesse tõsta-rangluu oli puru.Sõitsime sõbraga maarjamõisasse ja ütlesin et aia pealt kukkusin.Sain rahad kätte.
Pärast seda tõstsin kindlustus summa 3 kordseks ja panin hobi sisse.
Kui tänaval -maanteel sõita võib olla õnnetusjuhtumi oma.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Mul on nende inimvigastustega ( jumal tänatud, mitte enda ega lähedaste omad :roll: ) mõned kogemused, mis osutavad mõistliku hinnaga tehtud kindlustuspoliisid mõtetuteks. Üldine pilt kindlustuskavalusest üldse näitab, et LIIGA tihti tuleb kahjude käsitlusel ilmsiks, et (populaarne näide, bravo! ) tormil ja üleujutusel ei ole omavahel üldse mingit pistmist ning kumbki neist ei ole loodus(õnnetus). Välgul ei ole ka loodusega pistmist jne. :roll:
Muide, korvpall on raudselt tappev spordiala niikaua, kui kindlustusmakse suurust arvutada. Kui kahjusid kokku lüüa, siis üks otsast ära tulnud sõrm on "tugev 500 krooni väärt" :evil: grrrrrrrrrrrrr
Keegi võiks midagi positiivset näiteks tuua ja mind kindlustusse uskuma panna. Kasko- ja liiklusklindlustuse kohta ei ole mul küll midagi halba öelda.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Aatomik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aatomik »

Kindlustusfirmade tegevus on äri nagu äri ikka. Maksad põhimõtteliselt kindlustunde eest. Tõenäolisem on siiski, et midagi ei juhtu. Vastasel korral ei teeniks kindlustusfirmad kasumit. :)

Ostad kindlustuse kui hakkad mõtlema stiilis "aga kui ikka juhtub...".

PS. Ei taha selle postiga kedagi kindlustuse võtmisest loobuma keelitada vaid väljendasin sellega lihtsalt oma mõttekäiku.
Endalgi on kodukindlustus mis sisaldab reisikindlustust. :)
Pilt
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

kindlustusmakset aitab tõsta ka kehakaal :twisted:

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Soovitus.......küsige pakkumist erinevatelt kindlustajatelt. Kogemused näitavad, et mis ühes kohas keemia see teises kohas lihtne ja loogiline ja lisaks veel tunduvalt odavam. Pidage seda reklaamiks või kogemuseks aga, ainukesed kindlustused kes klienti valge inimesena kohtlevad ja endale võetud kohutusi ka probleemidetta täidavad on IF ja Seesam. (võib juhtuda et norm suhtumist ja tingimusi on veelgi aga sealt on head kogemused, erinevalt teistest.)

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

spinna kirjutas:
Keegi võiks midagi positiivset näiteks tuua
Lugu sellest,kui mul veel õnnetusjuhtumikindlustus oli:
Aastal 2000 sain üsna hästi põletada (5% keha pinnast) ja veetsin 2 nädalat Keila haiglas. Kindlustus oli tehtud 300000 -le ja peale pikemat munaveeretamist maksti mulle 11000 välja.
Aga pärast neid sündmusi hakkas kogu kindlustuse asi allamäge minema ja neist ma ei taha rääkida.
Kas olete kordki mõelnud ka sedapidi,et õnnetused tabavad ikka neid,kel kindlustus olemas on? Ja tervist ning väljanägemist see kindlustus tagasi ei anna :?
Kasutaja avatar

spinna

Aatomik kirjutas:
Kindlustusfirmade tegevus on äri nagu äri ikka. ....... Vastasel korral ei teeniks kindlustusfirmad kasumit.
Seda muidugi, aga pagar ikka sepikut tordi pähe ja tordi hinnaga müüa ei saa. Kindlustus saab loodusõnnetuse vastu kindlustuspoliisi müüa küll ja siis öelda, et üle kallaste ajanud meri ei ole tegelikult loodusõnnetus vaid on mingi veeõnnetus või hoopis näiteks mereõnnetus :wack: PTÜI !
Minul on ka selline kogemus, kus vastutuskindlustust küsides pidin kirjeldama kõiki riske, millised võinuks kindlustusjuhtumi tekitada ning mille vastu tol hetkel soovisimegi kindlustunnet saada, Pakkumise sain üsna kopsaka kvartalimaksega ja mõnekümnelehelise kirjeldusena. Kirjeldusega (tingimustega) tutvudes lugesin sealt välja sisuliselt omaenese jutu riskidest ning loomulikult rõõmustasin põhjliku pakkumise üle, kuni....... avastasin, et peatükk mida olin just lugenud, rääkis kindlustusjuhtumit välistavatest asjadest :twisted:
Normaalne! Mul on sama tobedaid lugusid veel ja veel.....
Asja pehmendab muidugi tegusate maaklerite kasutamine ja/või mõistlikud kindlustuse esindajad.
Kiitma pean ka saaremaa Ergo ja Ifi seltskondi, kes on viitsinud ja osanud asjad selgeks teha : meil näiteks OLI üleujutuse vastu kaitse olemas.
Peale uputust muidugi on ka riiklikul tasemel hakatud mingeidki märke näitama, et tegelikult peaksid kindlustuse tarbijad ka mingilgi määral aru saama, mida nad tegelikult ostavad :shock: :?
deem....suhkruvett!
Suzuki GSX 750 Inazuma

tmggi

Minu kindlustus on siis präegu 300kg peale ja aastamaks 1600.See ei ole väga palju?Arvestades et rangluu murru korral saab pea 7000.
Kasutaja avatar

Aatomik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aatomik »

Oma postiga ei tahtnud ma mingil juhul õigustada kindlustusfirmade tegevust. Pigem vastupidi. Teenivad nad ju suuri kasumeid kuid väljamaksete osas on väga tagasihoidlikud ja vastupunnivad.
Tahtsin rõhutada just seda, et asi on tõenäosuse peale üles ehitatud. Kui kindlustusfirma proovib poliisi müüa väitega, et "aga kui ikka juhtub midagi..." stiilis siis on siiski tõenäolisem, et midagi ei juhtu ja kindlustusfirma argument on lihtsalt inimese ebakindluse ja kartuse peal mängimine. Vastupidisel juhul jääks kindlustusfirma pankrotti - see oleks nagu kogu jutu mõte. :)
Pilt

tmggi

See on õige.Ma õigustaks sellisel juhul kui tegu on riskiga.Muidu olen ka neid toitnud.Äri on äri.
Kasutaja avatar

spinna

:) Aatomik ! Ma ei mõelnudki Sinu arvamust pommitada :P
Sain aru küll, mis Sa silmas pidasid.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”