Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.

Milline on parim Eesti varustuse pood?

Bikeman
54
11%
Biker24
41
9%
Brauermoto
16
3%
Motodepoo Tallinn
175
36%
Motodepoo Tartu
13
3%
Motohoov
47
10%
Motokeskus
8
2%
Motomarket
28
6%
Streetmoto
63
13%
Muu siin nimetamata asutus
35
7%

Hääli kokku: 480

mart211

Re: Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.

Lugemata postitus Postitas mart211 »

macintosh kirjutas:
mart211 kirjutas:
macintosh kirjutas:

Hea varuosavalik ja saadavus. Puuduseks sõiduvarustuse piiratud valik.
Hindeks 4

Sa panid teemast mööda(vaata pealkirja) :mrgreen: Igatahes võiks varsti ka küsitluse teha "Eesti parim õlu, auto ja tsikkel". Siis on nendes asjus ka pilt selge, teaks kuidas edasi talitada :D

No ei pannud mööda, Mart. :nono: Kõikide eesti (moto) poodide puudseks on piiratud valik. See, et mõnes poes on sama mudel jopet nr 48 kaks stanget täis ei tee selle poe valikut veel suureks... neil on lihtsalt pikad stanged ... :mrgreen:

Selle parima õlle peaks küll siin foorumis ära otsustama - ilma selleta puhas täiskorralagedus. (lol)

No mina ei tea mis valikust siin räägitakse, mina käin ikka shoppamas nagu mees: Võtad esimese toote mis enamvähem välja näeb, vaatad hinda, proovid selga ja astud leti äärde :mrgreen: Loomulikult ei saa kõike nii valida, ikka tahaks parimat ja hea hinnaga. Mina soovisin endale väga eriliste nõudmistega kindaid. Leidsin need internetist, uurisin veel, sain veel kobedamad Eestist ja SAMA hinna eest mis UK's olid. Mina isiklikult ei saaks küll kurta selle üle, et Eestis valik väike oleks. Väikesele Eestile on meil siin kraami üleliiagi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”