Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.

Milline on parim Eesti varustuse pood?

Bikeman
54
11%
Biker24
41
9%
Brauermoto
16
3%
Motodepoo Tallinn
175
36%
Motodepoo Tartu
13
3%
Motohoov
47
10%
Motokeskus
8
2%
Motomarket
28
6%
Streetmoto
63
13%
Muu siin nimetamata asutus
35
7%

Hääli kokku: 480
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

macintosh kirjutas:
mella kirjutas:

Biker24 oli muarust macintohi valikus 3. kohal ja Tallinna üldises arvestuses 4.
Lisaks ma nagu mäletaks kevadest, et Biker24 oli Bikemaniga samal pulgal, praegu on aga viimane oluliselt mööda rebinud.
Kahjuks ei ole mul ka midagi positiivset öelda. Vidin, mis netipoes on märgitud "laos", ei ole seda teps mitte. Ja 5% "megagigaale" ei saanud ühe teise Tallinna poe letihinna vastu.

tramm66 kirjutas:

ja hopsti nii siis kohe II kohal ;)
Eks me punnita edasi :bsmile:

Mul kaasa kord kord küsis: "Kas iga motomees teeb endale ja oma sõpradele poe või on nendes asja-eest-teit-taga olematu valik?"
Minu arusaamist mööda eksiteerib kahte sorti majadustegevust: kioskid ja ärid. Eesti motovarustuse kaubandus on kioskööride käes (no offence, kaupmehed).
Kõige rohkem businessi moodi on Motodepoo, samale staatusele pretendeerib ka (ja omab selleks potensiaali) Biker24 aga viimase näol on täna tegu siiski suure poepinnaga kioskiga.
Mingeid ärimoodi algeid olen tabanud ka VeltMotos aga pood, mis paneb uksed kinni kell 18 ja laupäeviti ei tööta pretendeerib siiski pigem kalli hobi, kui äri nimele

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”