MOTOMUSKEL 2011
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
MOTOMUSKEL 2011
Patriot Legion MC korraldab 19.NOV.2011 järjekorranumbrilt juba kolmanda Motomuskli.
Tegemist on üritusega, kus erinevad motoklubid ja -ühendused võtavad üksteiselt mõõtu erinevatel jõualadel, milleks on: Sangpommi rebimine (naistel midagi kergemat), ajapeale rippumine, tsikli mootori hoidmine (naistel midagi kergemat). Arvestus toimub võistkondlikus arvestuses, võistkonnas 3 võistlejat. Oodatud on kõik motomeeste/naiste klubid, grupid, jõugud, just selleks võistluseks kokku pandud võistkonnad jne jne.
1.,2. ja 3. koht premeeritakse ainulaadsete karikatega ning vastavalt tulemuse kõvadusele teatud koguse "spordijoogiga".
Peale higistamist ja punnitamist võtab muusika tegemise enda peale DJ Mel Rock.
Võstlejatelt ega kaasaelajatelt pileti ega registreerumistasu ei küsita, mis kõrist alla läheb, selle eest ka maksate!
("spordijook"- õlu, siider, või mis kellelegi sobib)
Info ja eelreistreerimine: info@patriotlegionmc.ee
-
Teema algataja
Re: MOTOMUSKEL 2011
Info: Klubihoones tuleks klubidel kohal olla kella 19ks (paneme mehed/naised kirja, vaatame "spordialad" üle jne), võistlus hakkab peale orjenteeruvalt kella 20 paiku. Valminud on ka mehised metalsed karikad, olge mehed ja viige minema!
Lp.
PLMC
Tõotab vinge üritus tulla! Seal kõrval ca 200m olemas ka ööbimiskoht - Raadimõisa hotell! Pole vaja kaugele minna
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Keegi mulle appi tuleb? Noh kolmandaks tiimi, saaks ka osa võtta...
Erci kirjutas:Keegi mulle appi tuleb? Noh kolmandaks tiimi, saaks ka osa võtta...
Ma otsin just kaht tiimikaaslast et osaleda Olen Laupäeval Tartus,võta hommikul ühendust kui mees puudu. Võtan hea meelega osa.
Ziggy
56253959
-
Teema algataja
Selge see, et vaja osa võtta! Seda enam, et pole ju tegemist miskise ilmatu tõsise sporditegemisega, vaid ikka meelelahutusliku ettevõtmisega, millele on ka natuke mõtet lisatud. Sellegi poolest saavad parimad autasustatud ja kõik osavõtjad ka keeled kastetud, ning muidugi muusika. Meeskonnad (naiskonnad kah!!) kokku ja kella 19ks kohale!
PLMC
-
Teema algataja
1.Mad Devil MC
- Vaba Elu
- PLMC
Au ja kiitus ka neile kes auhinnalisele kohale ei tulnud, kuid siiski ürituse kordaminemisele otsustava panuse andsid. Ei saa kiitmata jätta ka naiskonda, kes näiteks rippumises ka enamusele meeskondadele "koti pähe tõmbasid"
Patriot Legion MC
-
Teema algataja
Hoia kodukal silm peal, kui sorteeritud ja tsenseeritud , siis peaks ka üles saama.
PLMC
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.