Külastage äsja valminud www.joyride.ee lehekülge
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: honda cbr900rr suzuki gsf600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Re: Külastage äsja valminud www.joyride.ee lehekülge
Huvitav,et mul avab igat moodi, pane mis pidi tahad seda aadressi.Explorer kasutusel.
tee oli juba 4 a tagasi valitud aga kodukas sai alles nüüd valmis ,egas ma väga sellest puudust ka ei tundnud,näed nüüd sai valmis kuidagi ja juba streigib
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
lärm kirjutas:tee oli juba 4 a tagasi valitud aga kodukas sai alles nüüd valmis
,egas ma väga sellest puudust ka ei tundnud,näed nüüd sai valmis kuidagi ja juba streigib
viska mulle privasse admin konto tunnus ja salasõna, ma tsekkan homme üle, et mis värk on, äkki saan jagu
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
lärm kirjutas:näed nüüd sai valmis kuidagi ja juba streigib
Ikka juhtub, et alguses on mõni näpukas sees, mõne brauseriga ei paista nii nagu vaja jne. Küll see ka korda saab. Mina praegu näen nii FF-ga kui GC-ga mõlemat varianti. Eile nägin ka aga siis olid mingid veateated keset lehte. Täna on kõik korras. Inglisekeelne variant on veel pooleli aga - Asi Edeneb! .
Keegi kurtis et taust ei liigu tekstiga kaasa. Tõsi ta on aga miks ka mitte? Selle lehe omapära . Mõned kurtsid et tekst on pildi tõttu raskesti loetav (pisut ehk ongi aga saab hakkama.) Kui kurtjaid palju koguneb siis saab ju pildi pisut tumedamaks keerata ja vaegnägijatel ka elu ilusam
.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.