omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Küla ei otsusta, mida omanik oma maal teeb, kui see seaduse piiresse mahub. Räägime praegu siis mootorrattaga oma maal sõitmisest, millest, nagu ma aru sain, kogu jama pihta hakkas - EI MEELDI naabritele, sest nemad on arvestanud, et saavad eluaeg oma krundil linnulaulu kuulata. Ja et mootorrattaga enam sõita ei saaks, tuli rada lammutada. Muidugi täiesti vale eeldus, et mullahunnikute kuju muutmine sõitmist segab..
Mõnele ei meeldi, et naabrid muru niidavad või koerad hauguvad või lapsed kilkavad. Keelame ära!
Ma küll ei tea, et linnas oleks laste magama panekuga probleemi. Loomulikult ei saa seda teha lahtise aknaga, kui magistraaltee ääres elad. Ja ma küll ei usu, et 180m kaugusel olevas majas KINNISTE akende taga ei saa last magama panna, kui krossirajal mõned rattad sõidavad.
On minul ka olnud juhtum, kus ühe mullahunniku otsas turnisin väga väikest müra tekitava rattaga. Ikka oli ühel 100m kaugusel asuva eramu omaniku naisel vaja mehele senikaua pinda käia, kuni see õiendama tuli. Sest TEMALE EI MEELDI! So what? Millisel alusel ma kellegi MEELDIMISE järgi pean tegutsema? Oleks veel, et tema mullahunnik või masin tekitaks oluliselt kõva müra või see toimuks öisel ajal..
papsik kirjutas:Tundub muidugi väga ninakas, aga see mis külarahva elukvaliteeti rikub on ikka ja ainult külarahva otsustada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.