omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

mart211

Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Jocko kirjutas:
Hr.Nõel kirjutas:

Küll rajaomanik leiab muu seadusandluses oleva ilusa augu, mille kaudu külale tagasi sittuda. Ja siis nii situtaksegi võidu

Ja kui seaduse auku ei leia, siis nuputab ise midagi välja- a`la söödab naabrimehe koerale miskit rotimürki sisse. :wack:
Ja nii sellised "Andres versus Pearu" jandid kestavadki ja toidavad kohalikku külaelu kroonikat.

Tuttav teema, ise ka väikeküla elanik. :D Sellised asjad võtavad lõppude lõpuks ikka väga julma tuule alla. :mrgreen:

Ja nii ju ongi. Ei midagi imestusväärset. Minu naabrimutt kolis ka maalt minema, tahtis rahulikku kohta kust vanaduspõlve veeta. Nüüd elab kesklinna korteris :mrgreen: Veel 2 aastat tagasi sõitsin mina mööda oma küla tänavaid ja tegin lärmi, haisu ja triipe. Naabrimemmed olid väga asja poolt ja üks isegi ütles mendile, et tema ei tea kes teeb. Loomulikult tuli mina neile alati vastu ja kui lapselapsed tulid, siis peale kaheksat ei sõitnud. Nüüd on asjad hoopis paremad kõigile. Siit ka minu loo moraal: Kuidas sina külale, nõnda küla sinule. Ehk rajaomanik käis lihtsalt kellegile pinda ja kiusu pärast ei läinud seadustamise teed. Ja ei tahtnud kellegile vastu tulla ega kokkuleppele jõuda. Lihtsalt minul selline mulje, sest muidu oleks kindlasti jutule saanud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”