Otsime osavõtjaid tripile: "Must meri ja Transilvaania"

Kasutaja avatar

Teema algataja
Snowhite
Mode
Postitusi: 882
Liitunud: 10 Apr 2009, 15:13
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Asukoht: Tallinn, Harku
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 34 korda
Kontakt:

Re: Otsime osavõtjaid tripile: "Must meri ja Transilvaania"

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Erci kirjutas:

Kell 8 Tartust startides ei ole vabalt kell 19 Warsavis, see tuleb paras punnitamine (11 tunniga 900km). Legaalsete kiirustega ja 2 söögipausi ja mõne tankimisega seda ära ei tee.
Seeasi ka, et kes on harjunud Euroopa headel teedel sõitma päevas 800+ km, siis Ukrainas on teede olukord ikka midagi muud, 500 km on kõva päev juba, muidugi kiirust mõõtvat miilitsat ja külasid on ka lugematu hulk. Aga see on ka selline riik kus soovitangi rahulikul võtta ja nautida ajas tagasirännet. Rahulikult ja väiksemaid teid pidi sõites näeb rohkem, sõit on chillim ja õhtul rahulolevam tunne.

Kui inimesel on vaja just Warsavisse minna, siis mõistan, miks sinna hirmsasse kohta ära eksida. 11 tunniga jõuab via Balticat pidi Warsawi lähistele vabalt. Olen töö pärast sõitnud Berliini vahet ja Lodž-i vahet ka autoga, mis vaevu 120 kmh sõidab ja jõudnud samuti samasuguse ajaga sinna. (seal sees sooja söögipaus ja 2 tanklat). Sellel tripil oleks reaalne ja tähtis (kiire osa) siis näiteks see, kus jõuda 2 päevaga Starovoitove piiripunkti Ukrainas. Sinna on mööda sellist mõnusat teed pidi võimalik minna ja selle kilometraazi puhul teeb see 650km/päev. Kui võtta keskmiseks suvepäeva pikkuseks 12h siis tähendaks see seda, et keskmine kiirus kogu päeva jooksul võiks olla ka 50-60km/h kanti. (keskmise kiiruse saame sedasi, et puhkepausid ja söömised ja tankimised ja sõiduaeg)
Miks üldse sealtkaudu - nu ikka sellepärast, et ei oleks nii igav sõita kui mööda Via Balticat. Too tee on nii läbisõelutud juba, et on muutunud (vähemalt minu jaoks) igavamaks kui Tallinn-Tartu mnt.
On juba vaadatud, seal routi peal on piisavalt campimiskohti, piisavalt telkimiskohti, piisavalt tanklaid ja mõnusad ja mitte sirged teed, mida mööda kannatab rattaga just kenasti nühkida.
http://maps.google.com/maps?saddr=Talli ... ,2&t=m&z=5



Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”