omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Hr.Nõel kirjutas:Ärge nüüd minu järgmist mõtet kuskile poole kallutama hakake aga...
Elan Pärnu lennujaama krossirajast linnulennult 1 km. meie vahele jääb 950 m. lagedat põldu ja 50 m. lepikut. Olenevalt sõitude intensiivsusest on müra tegelt suht hästi kosta. Suvise kuninga krossi ajal on see veel eriti tugevalt kuulda. Aga samas- ega keegi ei hakka selle peale veel virisema.
Nii et see kui väidetakse et 200 m. pealt ei kosta midagi- arvan et siuke jutt on jama. Iseasi kuidas asja suhtutakse. Kas ollakse päri Eesti motospordi arenadamisega või hakkab rehepaplus pihta.
Nõus. Võin omalt poolt näite tuua. Kui tabasalu kardiraja supermotot sõita (kasvõi ühe tsikliga), siis see on arusaadavalt kuulda 2,4 km kaugusele Oja teele. Eramu ja raja vahel on mets, võsa, künkad. Maja ise on täpselt pankranniku all, müra tuleb ülevalt. Kedagi see ei häiri, ma loodan, kuid kuulda on selgelt. Kui siin räägitakse kahesajast meetrist, siis mõistan selgelt külarahva pahameelt. Mainin siin kohal ära, et ise sõidan ka harva krossi ja jäärada, rohkem supermotot. Seega vägagi tuttav temaatika. Loomulikult kahju, et rada, kui sellist, enam pole. Ei tunne sealseid elanikke ega ka Kiilerit. Kui siin mainiti ära Kunda rada, siis minu teada iga aeg sealgi paugutada ei tohi. Aga samas kokku lepitud aegadel palun väga.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.