omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

asjaosaline

Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Lugemata postitus Postitas asjaosaline »

Mõtlesin pikalt,et kas üldse siin foorumis sõna võtta.Viimaks siiski otsustasin seda teha.
Loomulikult pole ma väga objektiivne,sest olen sellega väga tihedalt seotud (150-200m rajast)
Need,kes arvavad,et naabrid on kadedad või lihtsalt kiusu ajavad (mis see natuke sõitmist siis ära pole),võiksid ennast mõneks hetkeks meie - naabrite -asemele kujutada.
Kui me endale sinna külla maja ostsime (olen tõesti sisserännanu,mitte põliskülaelanik),said maja soetamisel määravaks see,et asukoht ei ole linnast kaugel ja samas oleks nagu vanajumala selja taga (loe:vaikus,rahu,linnulaul)
See idüll kestis siiski vaid senikaua,kuni hr.T.Kiiler otsustas endale sinna krossiraja teha ja hiljem siis ka maja püsti pani.
Alles kui rada oli juba piisavalt kasutuskõlblik,tehti arutelu raja loomise osas,kus vald soovitas T.Kiileril lähinaabritega läbi rääkida,neilt nõusolek saada ja siis asja edasi ajada.
Seda loomulikult ei juhtunud .

Järgnevaks saime juba valla lehest lugeda raja ametlikust avamisest.
Võin teile kinnitada,et sealt alates on olnud vägagi intensiivne raja kasutus ja see on tõsiselt häiriv.
Ma ei oleks hakanud asja ametlikuks ajama,kui sõitnud oleks 1-2 ratast mingi tunnike päevas (nagu Kiiler üritas korduvalt väita - oma pere vaid kasutab)
Kuid kui see toimub sellest hetkest alates,kui peale tööd koju jõuad ja kuni pimedani välja,vahele ei jää ka nädalavahetused ja riiklikud pühad,siis ühel hetkel saab hing täis.
Nagu papsik siin eelnavalt korra mainis,siis ei õnnestunud meil 3-kuu vanust imikut magama saada,sest see müra oli piisavalt suur,et last segada ja Kiileri vastus oli - ei saa aidata.
Olen mina ikka kiuslik tõesti,ei lase inimestel oma hobiga korralikult tegeleda,lapsed võivad ju ka üleval olla.
Nagu keegi siin eelnevalt soovitas,et lapse saab toas kinniste akendega ruumis ju magama küll.
Aitäh,aga kui väljas on 30 kraadi sooja (nagu tookord oli),siis tahaks imikut väljas magama panna ja mitte tuppa kinniste akende taha. (kuigi ka nendest kinnistest akendest kostab müra läbi,kui rajal rohkem kui 2 ratast korraga sõitmas)

Võib öelda,et puhata saame vaid siis,kui kusagil toimub krossivõistlus,sest sellistel puhkudel on kõik krossihuvilised seal ja meil vaikus.
Valda ei tasu süüdistada selles,et ta raja lõpuks siledaks lükkas,kuna nad pidid meie poolt piisavalt kaua taluma etteheiteid,et nad midagi ei tee ja lasevad Kiileril omavolitseda.

Need,kes vähegi Kiilerit tunnevad,peaksid teadma,et tema ego on nii suur,et sinna kõrvale kaastunnet või arvestamist teiste inimestega enam ei mahu.
Ja seda mitte siis ainult selle krossiraja teemal.

Aga see juba muu teema.

Need ,kes väidavad,et nüüd pole kuskil harjutada,siis Laitse krossirada meilt mitte kaugel on parem,kui T.Kiileri poolt pakutav oli ja ka seaduslik!

Edu ja pikka meelt teile!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”