omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Loen ja mõtlen,kas kaasa tunda või mitte.Ise elan ka maal,oman ka jupikest rada.Vahel isegi sõidan sellel.Harva aga sõidan.Korra on ka naaber õiendama tulnud,müra pärast.Samas mina küll ei kobise kui tema künnab ,külvab ja sitta veab.Ja vahel teeb seda ka õhtu hilja.Ma saan sellest aru ,et see on tema sissetulek ja elustiil.Aga minu tekitatud müra teda häirib.Sest see ei ole tema tekitatud.Seega olen jõudnud arusaamisele,et parim naaber on surnud naaber ja õige eestlane toitub teisest eestlasest.Ärge arvake ,et häid radu on piisavalt palju.Kui ikka lähim rada on 50 km ots ,siis see pole lähedal.See probleem on palju laiem kui antud raja likvideerimine.Tegelikul ei toeta riiklikul või ka omavalitsuse tasemel keegi uute radade valmistamist ja uute sõitjate arendamist.Parandage kui eksin aga motosport on ka sport ja väga lahe sport.Olgu,segas naabreid see rada,saame aru aga kas vald kaalus ka asenduskoha leidmist.Kui oli sõitjaid ,järelikul oli huvilisi.Prooviks ikka leida mõlemaid osapooli rahuldava lahenduse leidmist.Tõesti see Kunda on ilmekas näide .Aga seal ei ela ka vist eriti eestlasi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.