omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Kasutaja avatar

Hannex
Tsikkel: R1 06 streetfighter

Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Lugemata postitus Postitas Hannex »

Lutrin kirjutas:

HANNEX:
Ehitisregister http://www.ehr.ee ja http://www.maaamet.ee on avalik ja
paljude ettevõtjate ning ametnike
igapäevatöös kastuatav andmebaas.
Jääb arusaamaatuks see nuhkimise silt
või siis torkas hoopis loetelu sisu.

Olgu veel siinjuures öeldud, et antud raja ega tema omanike, kasutajate
ega muude asjassepuutuvate isikutega mul kokkupuudet pole ega pole olnud.....
.....ainus huvi on oma kandis sellist vastasseisu vältida, õppida teiste
vigadest.
Ma ei soovi olla antud küsimuses kohtumõistja, vabandan kui selline mulje jäi.

Lugu ju oleks paljudele heaks õppetunniks kui tõesti saaks objektiivse pildi toimunust ja kõikide osapoolte
nägemuse toimunust.

Ka mina vabandan kui sind solvasin, aga loetelu oli tõesti puudulik ja tegelik olukord on hoopis teistsugune, jäi mulje, et tahad väitma hakata, et see asukoht seal oli igati sobilik. Õppida saaks küll jah, kui tahaks korralikku ja toimivat krossirada luua, tuleks koha valikul natuke rohkem vaeva näha, ei saa ju päris igasse kohta sellist mürarikast objekti luua. Mina kaa võibolla tahaksin oma kinnistule lasketiiru, kus mina ja minu sõbrad saaksime kõmmutada kui vaba hetk ja siis veel väikest nutsu teenida reklaamiga külastatavust suurendades. Vahet pole, kui ma isegi üksi kõmmutaksin seal igal vabal hetkel, siis kohe tekkiksid probleemid, sest see ju rikuks teiste inimeste elu ära. Võiksin siin veel mitmeid selliseid objekte loetleda, mille loomine piirkonda kus inimesed elavad saastaks sealset keskkonda müra või ebameeldiva haisuga. Kannatab mõistvam , hoolivam ja viisakam olla teiste inimeste suhtes, mitte nagu Hr. Kiiler kes oma hobiga äri ajada püüdes millestki ega kellestki ei hooli.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”