omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Kasutaja avatar

YZ 250 2t
Tsikkel: YAMAHA YZ 250

Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Lugemata postitus Postitas YZ 250 2t »

mx77 kirjutas:

Kallitele linnulaulunautlejatest tsiklimeestele siis lisaks niipalju, et paljude nähtuste tajumine on psühologiline, ehks siis meditsiini keeles psühhosomaatiline. Tähendab see seda et kui sa pidevalt mõtledki millele siis võib see sulle nii häirivaks osutuda, et võib isegi haigusnähud esile kutsuda. Kõik on suhtumise küsimus.
Mul on näiteks rahu nautimiseks maamaja. Naabrid kah nii paarisaja meetri kaugusel. Naabrid saevad tihti mootorsaega puid või ma ei teagi mida aga whatever. Võin öelda, et täitsa kostab, kahetaktiline mootorsaag on täispööretel päris vastiku häälega. Krossiratta, eriti nelari hääl on selle kõrval samet. Aga ma ei lase ennast sellest häirida, tegelikult ma ei pane seda tähelegi, sest ma ei lase ennast sellest häirida ja ma ei mõtle pidevalt - kuradi naaber rsk, on tal vaja saagida ja ei lase mul lõokeselaulu nautida. Õhtuks lõpetavad nad niikuinii oma tegevuse, milles probleem.

Selle peale võiks öelda et mõnel on närvid nii tuksis juba, et ei pane lihtsalt tähele enam vaikust, kuna ei osata olla!!!!
Ja mis nelari äälesse puutub siis on see palju tugevam kui kahese oma, kuna tegemist madalama sagedusega ning kostab kaugemale, kurb aga tõsi!
Ja õhtu arusaam on ka ikka väga erinev inimestel, mõnel lõpeb see ikka kell 1 öösel ja kirub ka veel, et krt ei jõudnud teha seda või teist, päev sai otsa enne, samas unustas ära, et teised tema ümbruses juba magada tahaksid...
Asi ongi ikkagi enese ja teiste mõistmises, mitte ainult oma mätta otsast vaadates!

Krossimees Aare :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”