Krossikiivri valik
Re: Krossikiivri valik
See jutt on üks krdi BS küll!
Aastaid tagasi ma otsisin endale kiivrit. Käisin läbi nii odavmargid kui ka Arai, vahepealsetest (Nolan jne) rääkimata.
Minu pähe istus mugavalt ainult Arai, aga hind oli ulmeline. Kuniks leidsin Neemelt vähekasutatud HJC AC-X2E. Polnud eriti raske (minu numbril 1200g), eemaldatava sisuga ja pähe istus nagu valatult. Sõitsin sellega 7-8 aastat, korduvalt kaevasin nokaga maad (jäi terveks), kriime on oi-kui-palju. Uue ostsin Motodepoost jällegi sama mudeli. Pähe istus endiselt väga hästi. Kusjuures vana kiiver on siiamaani täiesti sõidukoorras ja kasutan vahetuskiivrina vahetevahel. Varuosi ostma pole pidanud. Hind khmm.. hetkel 82€ ![]()
http://motopost.ee/detailid.php?1891
Kes tahab, siis üks tutikas ja karbis XL suurusega mudel (minu jaoks liiga suur) on mul mõistliku hinnaga müüa ka. Pole kordagi peas käinud.
kaugelt kallimate kiivrite nokkade pilbastumist olen näinud väga pisikese puute tagahärjel.
Hunnev kirjutas:Aga võta sotased kiivrid 3 tk ette, ja võta paari sotased kiivrid 3 tükki, proovi pähe, kui saad tee ka sõit selle kiivriga, ja küll sa siis aru saad et, materjal, vooder, ventilatsioon, mugavus peas, ja mingil määral ka kaal on parem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.