omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Mürast.
See on mõõdetud ja on normipiires (korduvalt ja erinevates ilmastiku oludes ning erinevates kohtades).
Seaduslikkusest.
Lõpuks pärast pikki ja juriidilisi protseduure sain vallast 16.12.2011 paberi, mille kohaselt on kõik seaduslik juhul, kui ma ei teosta kaevetöid st ei kaeva pinnast sügavamale kui 30 cm (hunnikute kõrgus ei ole piiratud), ei ehita midagi saue valla ehitusmääruse mõistes (mistahes piirdeid võib maaomanik rajada oma tahte järgi) ning sõitmisel ei lähe vastuollu liiklusseadusega.
Mingeid detailplaneeringuid ega ehituslikke projekte ei ole vaja (ehitusprojekti kaootilisele mullahunnikule Ehitusseaduse nõudeid täites ei ole võimalik teha). Küsisin ka võimaluse(vajaduse) kohta muuta maa staatus sotsiaalmaaks aga sedagi pole vaja.
Kaebeõigus naabri tegevusele on õigustatud siis, kui naaber rikub mistahes seadusega kehtestatud piirnorme ja kaebeõigus on vahetul piirinaabril. Piirinaabreid on rajal 2 ja need on asjaga rahul. Seega peab mistahes kaebus olema seaduslikult põhistatud. Subjektiivne väide, et minult pole keegi küsinud ja mulle ei meeldi ei maksa midagi ja seepärast pole ma sellistele kaebustele ja kaebajatele reageerinud. Küll olen pakkunud välja ja korduvalt, et leppida kokku näiteks ajaline regulatsioon aga vastaspool võttis selge seisukoha, et mistahes kokkuleppeid ei tehta ning nemad lähevad võiduka lõpuni.
See papsik on Vambole Kullerkann aga ma ei tea isegi seda kus ta elab. Kindlasti kaugemal kui kilomeeter rajast lõuna suunas.
Kohtus on see teema, et kas vald võis tulla eramaale jõuga selle reljeefi muutma. Sellest sõltub kes maksab selle kinni. Pregu maksis selle vald ise ja kui selgub, et valla tegevus oli õigusvastane peab ta ka kunagi komensatsiooni maksma. Aga sellega tegelevad juristid ja meie oma on üsna optimistlik. Vähemalt kirja pandud seaduste järgi oli valla tegevus vägagi õigusvastane. Lahendust tuleb kohtust oodata ehk umbes paar aastat.
Seniks aga on kõik seaduslik ja seega võib pidada arutelu lõppenuks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.