omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Lugemata postitus Postitas mx77 »

YZ 250 2t kirjutas:
mx77 kirjutas:

kuule, loetle mulle need seaduslikud krossirjad! eriti need, mis ei ole külavahel, ehk siis lähema majani on kilomeeter või rohkem.

Ei oska ma nii täpselt neid loetleda aga pakun Türi, Tihemetsa, Holstre, Maardu, Kiviõli, Pärnu lennukas, Paikuse liivaauk, Jõgeva, Vaabina uus, Põlgaste, jne..
Ma ei tea seda, kui seaduslikud nad on aga seal vähemalt saab sõita ja tasuda ning keegi ei tule sulle turja kinni, kui aegadest ise ka kinni pead mis kokku lepitud neil ja osadel ka tahvlile välja pandud, kunas rada kasutada tohib!!!
Ja kui kaugel üks või teine rada on lähimast majast siis seda ei ole mina kunagi mõõtnud ega mõelnud sellele, et see siis aluseks võtta, kas seal tohib sõita või ei... Lähtun sellest, et kui suurelt ja otstarbeliselt midagi on ette võetud, siis ka loodan et midagi kusagil kooskõlastatud, sinna ma torkima ei lähe, kus asi kahtlane võib tunduda ja ongi selge, pole probleemi olnud siiamaani.... soovitan teistel sama teha... Ja jäävad ka linnulaulukuulajad rahule oma soovidega... nii lihtne see ongi!!!

Vaatasin ajaviiteks järgi sinu loetletud rajad, kahjuks suurem osa neist ei ole seaduslikult krossirajad, seega vaata et sa neil ei sõida! Sõita võid ainult Türil, Tihemetsas ja Maardus ja Kiviõlis.

Viimati muutis mx77, 18 Dets 2011, 20:52, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”