omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
mx77 kirjutas:YZ 250 2t kirjutas:Vaatasin ajaviiteks järgi sinu loetletud rajad, kahjuks suurem osa neist ei ole seaduslikult krossirajad, seega vaata et sa neil ei sõida! Sõita võid ainult Türil, Tihemetsas ja Maardus ja Kiviõlis.
Ma ei tahaks uskuda et neil teistel pole kooskõlastusi vallaga, muidu seal lihtsalt ei sõidetaks, iseasi on see, kas Sa sinna infole ligi pääsed neti kaudu, on teine küsimus... Näiteks Paikuse liiva auk on kindlasti vallaga kokku lepitud, kuna vald ise andis selle maa kasutada selleks otstarbeks, seda tean raudselt, kindlasti pole aga seda kusagil nii ametlikult kirjas, et saaksid seda mingi katastri lehelt uurida... Ja kas Holstre rada ripub õhus tahad öelda... ära tule nalja tegema...
Kooskõlastus vallaga, mis asi see on? Sisuliselt ajutine kasutusõigus ainult. Tuleb sinna mingi Papsik elama ja kaebab kohtusse, et kuskil maatulundusmaal on ebaseaduslik rajatis (loe krossirada) ja võibki Kiileri kaasusele rõhudes selle siledaks lükata. Ja seda ma võin sulle öelda, et see mingi katastrimärge ongi lõpuks otsustav, mitte mingi valla kooskõlastus.
Holstre raja kinnistu on muuseas kaitsealune maa, nii et ma ise kah imesatasin kuidas seal üldse sõita saab.
Sa oled ikka lahe tüüp, kui Tuula rada pannakse kinni on see sinu arust õige aga mingi silt kuskil posti küljes teeb sinu jaoks raja kohe legaalseks.[/quote]
See ongi Paikusel kasutada antud ja tähendab seda, et seal võib sõita, mitte aga seda, kas see on katastris, küsimus on ju sõitmises või kuidas??? Kui keegi tahab selle viia tasandile kus see on katastris siis palun väga, see pole keelatud ja loomulikult saab see siis määravaks, kui sulgemine peaks päevakorda tulema, mis siin imelikku on???
Holstre maa on siis tõesti erand, kui nii on...
Aga mina, kui harrastaja lähtun minule teavitatud informatsioonist, ükskõik millisel moel see on, kuidas see on ja kui see ei kehti tuleb keegi seda ütlema ja rohkem ma ei sõida seal aga senikaua, kui on võimalus kuhugile helistada ja kontakti võtta ma alati seda ka teen ja lepin kokku oma tuleku sinna... nii et, tee sama ja keegi ei köhi... ma ei tea mis krdi pähkli te olete seal endale hammastevahele saanud ja nüüd ei saa sellega hakkama??? Ju seal ikka mingi erinevus peab olema nende teiste radadega milledel sõidetakse, ma ei oska muud öelda...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.