omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
-
- Tsikkel: chopper made in USA
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
papsik kirjutas:Ärge mehed nüüd siin omavahel tülli minge, teil ju põhieesmärk ikka mind siin paika panna! Mis minu kirjatöösse siin puutub, siis on see loomulikult äärmiselt erapoolik. Ja kuda see teisti saakski olla. Siin miski külasisese musta pesu pesemist pole mina küll algatanud ja ei tahaks ka miskite blogijate kommijaks hakata. No ja ega ma siin saa väga lõugu ka lõksutada, ma vist ainuke, keda Toomas pole miski asja pärast poliisile, või kohtule tahtnud ülesse anda. No ja sitta sest Kiilerist, aga mul õige pisut kahju sellest maa omanikust. Sest kõik Kiileri toimetamised nuheldakse praegu just tema kaela.
Aga sellest kokkuleppimisest. Kui te nüüd hoolega eelnevat olete lugenud, siis Toomase ainuke strateegiline põhipunkt ongi, panna vastaspool surve alla ja asuda siis kokku leppima. Nagu ma ka kirjutasin, siis ei tulnud sellel tasapinnal kokkulepet ei Keilas, ega ka meil. Ja ei tule ka. Laua taha saavad istuda ja kokku leppida ikka ainult seadust oma tegevuse aluseks võtvad osapooled, aga kui üks deklareerib, et tema seadusi ei pea miskiks, siis pole ju milleski kokku leppida, või on? Käisin Toomasega rääkimas kohe järgmine päev peale raja sirgeks lükkamist. Rääkisime pikalt. Tulemus null. Ehk siis tema on kõik õigesti teinud, vald valesti. Tema kavatseb täpselt sama viisi edasi panna, no ja.....kõik algab uuesti.
Ma mitte ei saa aru , mida sa veel tahad? Haletsed seda maaomanikku, mängid ainsat seadusekuulelikku inimest vōi lihtsalt tahad , et Kiiler ei teeks selle lapi peal seal piuksugi, mootorratta käimalöömisest rääkimata.
Ja ega keegi ei vôta tōsiselt ūhte feissbuki leedit, isegi ei saa aru kust ta bikerisse sattus. Ju mingi suhtlus hälvik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.