Huumorit
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Re: Huumorit
Pisike Pekka jookseb isa juurde ja ütleb, et ta lemmik kanal on midagi viga, lebab teine selili jalad ülespole. Isa siis seletab, et kana suri ära ja mattis ta maha.
Järgmine päev Pekka tuleb joostes:
"Issi, issi, me oleks äärepealt täna emast ilma jäänud!!"
"Mismoodi siis?" pärib isa.
"Noh ta oli voodis selili jalad taeva poole ja karjus jumal ma tulen, ma tulen!...
Õnneks mingi onu hoidis teda kinni."
Mootorrattur sõidab meeletu kiirusega mööda maanteed. Äkki märkab et vastu lendab varblane. Püüab küll varblasest mööda pääseda, kuid varblane põrkab ikka suure hooga vastu kiivrit. Mootorrattur peab kinni, otsib maanteekraavist varblase üles ja viib ta enda juurde koju. Koju jõudes asetab ettevaatlikult varblase puuri, valab vett pisikesse kausikesse ja pudistab leivapalukesi. Hommikul ärkab varblane üles ja vaatab ringi:
”Kus ma olen ? Nii, .....puur, leib ja vesi ! Kuradi kurat, ma tapsin ikka selle mootorratturi!”
Mees tõi komandeeringust gorilla. Kuna koju jõudis hilja ja lapsed juba magasid, ei saanudki neile üllatust teha.
... Mõtles, et teeb hommikul, kuid seniks palub oma lühinägelikult naabrinaiseselt abi:
"Kuule Malle näe, mul siin purjus sõber. Järsku saab ta hommikuni sinu pool magada?"
Malle nõus.
Mees tuleb hommikul, naabrinaine särab kui jõulupuu;
"Eks ole, purjus sõber, purjus sõber! Aga näe, kaheksa raksu tegi mulle!
Ei võtt kasukatki seljast!"
Mees krutib naise rindu.
Kord ühte ja siis jälle teist...
Naine lõpuks küsib: "Mis teed?"
Mees vastu: "Otsin Uno raadiot..."
Naine seepeale: "Nii väikese antenniga, nagu sul, ei saa isegi vikerraadiot kätte"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.