omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
-
papsik
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
No näete, siis naljaka foorumi inimesed, minu isik täitsa ää paljastatud. Pole ma oma nime pidanud küll peitma, aga nagu kuulsustele kaohane, siis täpsustan. Nimi siis Vambo Kullerkann( kann, kannu, mitte kanni), mees, varsti saan 55, üks naine, kaks last. Vambolana pole ma kunagi esinenud ja valla lehte sattus see Vambo Papsik toimetaja vea tõttu. Kes tahab veel midagi täpsustada, palun küsimused privasse.
keilamoto kirjutas:Ehk siis minu hüpoteetiline küsimus oleks selline, et miks ma peaksin raiskama oma aega selliste papsikute peale, kes elavad kuskil kilomeetrite kaugusel ning kellesse minu tegemised üldse ei puutu aga kes siiski käivad mul lihtsalt igavusest aia taga mölisemas. Loomulikult ma saadan sellised tolad p....e, löön garaazis tsikli käima ja lähen sõitma.
Vale puha Toomas. Ei saatnud Sa mind p...e, ega mujale ka mitte. Rääkisime, nagu külainimesed räägivad ja mitte igavusest ei tulnud ma Suga rääkima, vaid ikka murest. No siklit sa ka pärast käima ei löönud, ega sõitma ei läinud...jalg oli kipsis ju. Mäletad?
mella kirjutas:Näiteks on ta ohutust kaugusest teinud tuula esimese krossi ja majaehituse kroonika .
Sealt ohutust kaugusest viib lihtsalt tee minu majapidamisse, ehk siis pilt tehtud tee pealt. Tehtud valla ametnike suurest soovist, et kui nad igasuguse ilma loata ehituse on käskinud lõpetada, et pole võimalik, et üks inimene seda keeldu miskis ei pea. Oli võimalik küll. Juhin siis ennetavate küsimuste vältimiseks tähelepane sellele, et meite teadmist mööda ehitati raja teenindushoonet.
Möku kirjutas:Papsiku tekstidele kontentanalüüsi tehes, siis väljaspool bikeri foorumit esineb Papsik tõelise breivikliku ususõdalasena - mahedasse kultuursesse vormi valatud vägivallaähvardused vallalehes.
Et peaks nagu pistuli muretsema ja hakkama asju teisti ajama, kui seda seni tehtud?
Möku kirjutas:Päris pull värk hakkab siis varsti veel toimuma Keila lähistel ja mitte ainult liiklusseaduse alusel. Loodetavasti ka mitte relvaseaduse alusel ja läheb ikka ilma inimohviteta.
No aga siin jälle arvad, et ei peaks pistulit muretsema. A mis pulli puutub, siis see käis juba mitu aastat enne seda, kui see meie pull Tuulas käima hakkas. Keila krossirada ma mõtlen.
Möku kirjutas:Inglaste ütlus "takes two to tango" on aga järjekordselt loomkatsetega tõestatud. Ongi kaks psühhopaatsete joontega tüüpi omavahel ninapidi koos ja külaelu sellega mürki täis valatud.
Ma pole küll kusagil väitnud, nagu oleks ma kõik toimetamised seoses selle rajaga ainuõigelt toimetanud. No võtame kasvõi selle, et ma üldse siin kirjutama hakkasin, olgugi, et teised meie inimesed seda mõttetuks, aja ja närvide raiskamiseks peavad. Eks neil on ju õigus tegelikult. Sisulist arutelu pole tegelikult tekkinud, vaid hoopis klapperjaht minu tagasihoidliku isiku pihta. No ja andke andeks, aga sellest mürgi valamise jutust ei saa ma ka tõesti aru. Või on siis tõesti külainimeste õiguste eest seismine mürgi valamine?
mx77 kirjutas:Huvitav on veel see, et kod. Papsik ei ole ka üldse kinnisvaraomanik, seega kas tal nagu üldse sõnaõigust on antud küsimuses.
Huvitav tõesti, aga samas ka kurb. Näe mõnel on ja mõnel mitte. Sul mx77 loodetavsti on. Või kui nüüd pidada su väidet tõeseks, siis siklivennast mittekinnisvaraomanik omab sõna õigust, aga siklit mitte omav, pole pädev siin oma arvamust avaldama. Aga mul ju mopeed, äkiste ma ikka natukene võin?
No ja nüüd vähe siis selgituseks, et miks kõik see suri-muri seaoses selle rajaga meil selle sita vähe kergemini keema ajab.
Nimelt, kui võtate googlikaardi lahti selle krossiraja kohalt, siis näete seal läheduses valget laiku-see on prügimägi. Siinset loogikat rakendades oleks me pidanud olema õnnelikud, et meil selline tore asi külas on, aga kahjuks me seda ei suutnud.
Pika võitluse tulemusena, saavutasime selle, et prügimägi sai suletud ja lõpuks ka korralikult kaetud. Kestis veel prügimäe järelhoolduse aeg kui tekkis meile sinna Toomas ja.... edasi te juba teate.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.