omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Vasta

keilamoto

Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati

Lugemata postitus Postitas keilamoto »

See foorum on tegelikult üsna naljakas ja "tänu" sellele papsikust Vambola Kullerkannile näitab ka asju paljuski nii nagu need on.
Ehk siis minu hüpoteetiline küsimus oleks selline, et miks ma peaksin raiskama oma aega selliste papsikute peale, kes elavad kuskil kilomeetrite kaugusel ning kellesse minu tegemised üldse ei puutu aga kes siiski käivad mul lihtsalt igavusest aia taga mölisemas. Loomulikult ma saadan sellised tolad p....e, löön garaazis tsikli käima ja lähen sõitma.
See blogijast tibi on samuti meie külaelu ilusti kokku võtnud. Erinevalt "kõiketeadvast" papsikust mina tean kes ta on.

Kasutaja avatar

Teema algataja
mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Papsik, ehk õige nimega Vambo Kullerkann (52). Vahel esineb ka Vambo (või Vambola) Papsikuna.

Pisikene guugeldamine annab ohtralt infot.
Näiteks on ta ohutust kaugusest teinud tuula esimese krossi ja majaehituse kroonika . http://nagi.ee/photos/papsik

Ka on üllitanud sügavamõttelise arvamuse:

"et kas siis praegu rajal võib sõita või mitte. Võib, muidugi võib, ainult
peab ette vaatama, et rahakotis ikka raha jätkuks. Kui rattal muidugi
kindlustus olemas ja ülevaatus tehtud, siis probleeme pole, vastasel juhul
tulevad jälle politseiinimesed. Ega siin muidugi ainult liikluse
paragrahvidega tegu pole, maksta tuleb ka vähe teiste asjade eest, aga see
olgu, noh nii üllatuseks. Aga ega see hobidega tegelemine peagi odav
olema."

http://www.sauevald.ee/file_storage/2317/2986
http://www.mindbridge.ee/zope2/ra/galah ... /2317/3333

Käib võsa tagant piilumas:
Pilt

Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

Papsiku tekstidele kontentanalüüsi tehes, siis väljaspool bikeri foorumit esineb Papsik tõelise breivikliku ususõdalasena - mahedasse kultuursesse vormi valatud vägivallaähvardused vallalehes.

Päris pull värk hakkab siis varsti veel toimuma Keila lähistel ja mitte ainult liiklusseaduse alusel. Loodetavasti ka mitte relvaseaduse alusel ja läheb ikka ilma inimohviteta. :wack:

Inglaste ütlus "takes two to tango" on aga järjekordselt loomkatsetega tõestatud. Ongi kaks psühhopaatsete joontega tüüpi omavahel ninapidi koos ja külaelu sellega mürki täis valatud.

Usinus-Kasinus-Cosinus
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Huvitav on veel see, et kod. Papsik ei ole ka üldse kinnisvaraomanik, seega kas tal nagu üldse sõnaõigust on antud küsimuses.

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Breivikust asi kaugel. Selline kibestunud vanakoolimees on igas külas olemas, kes olenemata ühiskonnast ja momendil kehtivast riigivõimust saab ennast paremini tunda organitele naabrite kohta kaebekirju kirjutades ja Rahva Hääle kirjaderubriigis rahvavaenlasi sarjates. Põhjuse leiab alati. Antud juhul tegu muidugi veel eriti patoloogilise vormiga, kes, et organitel lihtsam oleks, naabrite süüteod ja kuriteole kaasaaitvate autode numbrid ka ilusti üles pildistab.
Sellised ei ole ravitavad ja mittemingeid läbirääkimisi ei ole samuti nendega kunagi mõtet isegi proovida pidada.
Neisse tuleb lihtsalt suhtuda, kui elu paratamatusesse.

hälvik

papsik

Lugemata postitus Postitas papsik »

No näete, siis naljaka foorumi inimesed, minu isik täitsa ää paljastatud. Pole ma oma nime pidanud küll peitma, aga nagu kuulsustele kaohane, siis täpsustan. Nimi siis Vambo Kullerkann( kann, kannu, mitte kanni), mees, varsti saan 55, üks naine, kaks last. Vambolana pole ma kunagi esinenud ja valla lehte sattus see Vambo Papsik toimetaja vea tõttu. Kes tahab veel midagi täpsustada, palun küsimused privasse.

keilamoto kirjutas:

Ehk siis minu hüpoteetiline küsimus oleks selline, et miks ma peaksin raiskama oma aega selliste papsikute peale, kes elavad kuskil kilomeetrite kaugusel ning kellesse minu tegemised üldse ei puutu aga kes siiski käivad mul lihtsalt igavusest aia taga mölisemas. Loomulikult ma saadan sellised tolad p....e, löön garaazis tsikli käima ja lähen sõitma.

Vale puha Toomas. Ei saatnud Sa mind p...e, ega mujale ka mitte. Rääkisime, nagu külainimesed räägivad ja mitte igavusest ei tulnud ma Suga rääkima, vaid ikka murest. No siklit sa ka pärast käima ei löönud, ega sõitma ei läinud...jalg oli kipsis ju. Mäletad?

mella kirjutas:

Näiteks on ta ohutust kaugusest teinud tuula esimese krossi ja majaehituse kroonika .

Sealt ohutust kaugusest viib lihtsalt tee minu majapidamisse, ehk siis pilt tehtud tee pealt. Tehtud valla ametnike suurest soovist, et kui nad igasuguse ilma loata ehituse on käskinud lõpetada, et pole võimalik, et üks inimene seda keeldu miskis ei pea. Oli võimalik küll. Juhin siis ennetavate küsimuste vältimiseks tähelepane sellele, et meite teadmist mööda ehitati raja teenindushoonet.

Möku kirjutas:

Papsiku tekstidele kontentanalüüsi tehes, siis väljaspool bikeri foorumit esineb Papsik tõelise breivikliku ususõdalasena - mahedasse kultuursesse vormi valatud vägivallaähvardused vallalehes.

Et peaks nagu pistuli muretsema ja hakkama asju teisti ajama, kui seda seni tehtud?

Möku kirjutas:

Päris pull värk hakkab siis varsti veel toimuma Keila lähistel ja mitte ainult liiklusseaduse alusel. Loodetavasti ka mitte relvaseaduse alusel ja läheb ikka ilma inimohviteta.

No aga siin jälle arvad, et ei peaks pistulit muretsema. A mis pulli puutub, siis see käis juba mitu aastat enne seda, kui see meie pull Tuulas käima hakkas. Keila krossirada ma mõtlen.

Möku kirjutas:

Inglaste ütlus "takes two to tango" on aga järjekordselt loomkatsetega tõestatud. Ongi kaks psühhopaatsete joontega tüüpi omavahel ninapidi koos ja külaelu sellega mürki täis valatud.

Ma pole küll kusagil väitnud, nagu oleks ma kõik toimetamised seoses selle rajaga ainuõigelt toimetanud. No võtame kasvõi selle, et ma üldse siin kirjutama hakkasin, olgugi, et teised meie inimesed seda mõttetuks, aja ja närvide raiskamiseks peavad. Eks neil on ju õigus tegelikult. Sisulist arutelu pole tegelikult tekkinud, vaid hoopis klapperjaht minu tagasihoidliku isiku pihta. No ja andke andeks, aga sellest mürgi valamise jutust ei saa ma ka tõesti aru. Või on siis tõesti külainimeste õiguste eest seismine mürgi valamine?

mx77 kirjutas:

Huvitav on veel see, et kod. Papsik ei ole ka üldse kinnisvaraomanik, seega kas tal nagu üldse sõnaõigust on antud küsimuses.

Huvitav tõesti, aga samas ka kurb. Näe mõnel on ja mõnel mitte. Sul mx77 loodetavsti on. Või kui nüüd pidada su väidet tõeseks, siis siklivennast mittekinnisvaraomanik omab sõna õigust, aga siklit mitte omav, pole pädev siin oma arvamust avaldama. Aga mul ju mopeed, äkiste ma ikka natukene võin?
No ja nüüd vähe siis selgituseks, et miks kõik see suri-muri seaoses selle rajaga meil selle sita vähe kergemini keema ajab.
Nimelt, kui võtate googlikaardi lahti selle krossiraja kohalt, siis näete seal läheduses valget laiku-see on prügimägi. Siinset loogikat rakendades oleks me pidanud olema õnnelikud, et meil selline tore asi külas on, aga kahjuks me seda ei suutnud.
Pika võitluse tulemusena, saavutasime selle, et prügimägi sai suletud ja lõpuks ka korralikult kaetud. Kestis veel prügimäe järelhoolduse aeg kui tekkis meile sinna Toomas ja.... edasi te juba teate.

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

papsik kirjutas:
mx77 kirjutas:

Huvitav tõesti, aga samas ka kurb. Näe mõnel on ja mõnel mitte. Sul mx77 loodetavsti on.

Vabandust, aga mul jooksis nüüd küll juhe kokku.
Palun seleta, et kui Sa sa seal piirkonnas maavaldust ei oma, siis mille alusel Sa ennast naabriks tituleerid ja kuidas seal toimuv siis Sind üldse puudutab?

hälvik
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

papsik wrote:

Et peaks nagu pistuli muretsema ja hakkama asju teisti ajama, kui seda seni tehtud?

:oops:
Ähvardamisega ei saavuta sa siin midagi,kutsu endale ise politsei,troll!

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Lutrin

Lugemata postitus Postitas Lutrin »

Austatud foorumlased: äkki peaksime pakkuma Keilamotole abi (usun, et meil leidub siin pädevaid isikuid piisavalt)?

998 cm³

papsik

oldmoped kirjutas:

Vabandust, aga mul jooksis nüüd küll juhe kokku. Palun seleta, et kui Sa sa seal piirkonnas maavaldust ei oma, siis mille alusel Sa ennast naabriks tituleerid ja kuidas seal toimuv siis Sind üldse puudutab?

Lubage, et ma nüüd ikka oma varalist vaesust siin avalikult kommima ei hakka. Aga kui nüüd kibestunud vanakoolimehena demagoogiat kasutada, siis Toomasel ju ka pole seal piirkonnas maavaldust. No ja Sul oldmoped ka vist pole, aga näed, isegi Sind torgib?

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Minu puhas huvi on see, et miks suvalised inimesed topivad oma nina teiste tegemisse lihtsalt põhjusel, et see ei lange nende maailmavaatega kokku ja veel nii aktiivselt proovivad kogu kurjust maamunalt lõplikult hävitada.

Võin tunnistada, et seal külas ma tõesti kinnisvara ÕNNEKS ei oma. Õnneks sellepärast, et selliseid naabreid (ja jutt ei ole mitte krossirajast) ei sooviks oma vaenlasele ka mitte. Motorkrossi ma ka ei sõida. Samas minu külas mõned elanikud sõidavad ja vahetevahel on ikka üle metsa kuulda, kui nad parajasti trenni teevad.
Ise oman ma "murdajkoeri", oma isiklikul territooriumil (isiklikus ja mitte väga aktiivses kasutuses) olevat 1230m pikkust metsasõidurada (no tee mis tahad, see ei ole rajatis!) ja paar korda aastas toimuvad minu valdustes ka mootoriga kaherattaliste sõidukite huviliste kokkusaamised ning osade motomatkade stardikogunemised toimuvad samuti minu kinnistul.
Naabrite poolt ei ole mind siiani risti löödud.

Äkki suuda ka Sina ennast niipalju kokku võtta, maha rahuneda ning oma ristisõja lõpetada.
Avatari pildidl on sul ilus ja suht kobe tunduv Riga-22. Kui sa mõnele motoüritusele alguses minna ei julge, tule sellega mõnele järgmise aasta mopeedikokkutulekule ja näed, et päriselt ei olegi mootoriga kaherattalistega ringi sõitvad inimesed saatanast, nad ei söö hommikusöögiks väikeseid lapsi ja nende elu mõte ei ole teiste naabrite elu põrguks teha. Võibolla tuleb välja, et ka Sina oled päriselt täiesti normaalne ja tore inimene, lihtsalt emotsioonid ja võitlus pahade vastu on momendil natukene üle pea kokku löönud.

hälvik
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

oldmoped kirjutas:

Äkki suuda ka Sina ennast niipalju kokku võtta, maha rahuneda ning oma ristisõja lõpetada.
......Võibolla tuleb välja, et ka Sina oled päriselt täiesti normaalne ja tore inimene, lihtsalt emotsioonid ja võitlus pahade vastu on momendil natukene üle pea kokku löönud.

Puhas kuld. (w)

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

papsik

oldmoped-Ikka ei kommi avalikult oma varalist seisu, kui tohib. Aga kuna mind te niikuinii ei usu, siis leppige Keilamoto kommiga, kust selgub, et ju ma seal kuskil ikka olemas olen. Aga sinu küsimusele

oldmoped kirjutas:

Minu puhas huvi on see, et miks suvalised inimesed topivad oma nina teiste tegemisse lihtsalt põhjusel, et see ei lange nende maailmavaatega kokku ja veel nii aktiivselt proovivad kogu kurjust maamunalt lõplikult hävitada.

pole ka minul siiani vastust. Ehk siis, miks te kõik, ka sina oldmoped, tahate meid oma külas elu elama õpetada?
A mis mu rigasse puutub, siis sõitsin temaga tõesti omal ajal terve oma koduümbruse läbi. Praegu käsib aga kehakaal rattaga sõita. Riga on aga alles ja ootab garaazis oma paremaid aegu. Ja olge head, ärge nüüd jälle kohe küsima hakake, et kes garaazi omanik on.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

papsik kirjutas:

Ehk siis, miks te kõik, ka sina oldmoped, tahate meid oma külas elu elama õpetada?

Ma muide olin algatuseks isegi natuke "küla" poolt, see on uim on nüüd läinud. 1+1 kokku pannes näen, et Sa tegelikult ei esinda küla ning Sinu mesikaval jutt ei klapi ausa sirgjoonelisusega kokku ning faktid ja tõesed asjaolud kipuvad kaotsi minema.

Lihtsalt meenutuseks, et seda teemat oled sa aidanud siin, "meie õue" peal pidevalt üleval pidada. Ühed on öelnud nii, teised naa aga nii mõnigi on soovitanud hala (vabandust, ei leidnud paremat sõna) siin foorumis jätta ning omavahel kokku leppida (see pole muide õpetus, kuidas külas elu korraldada vaid lihtsalt terve mõistus). Väide, et selle või teisega pole kokkulepe võimalik on ise juba konfliktialdis lähtekoht - kui ikka tahetakse, siis ka saadakse. Aga põhjus peab päris olema ja tahtmine ka. Niisama dja pokazu pole mõtete vehkida, siis jah ei saa.

Ja mis maasse ja varasse puutub, siis Sinu põhiline seisukoht tugineb de jure, mitte de facto asjaoludele (meenutame, et de jure puudmine oli krossiraja tasalükkamise põhjus), sellest tulenevalt pole sul ka miskit kobinat, kui sul seal maad pole de jure, täpselt samoodi nagu keilamotol. Lihtsalt palun lõpeta pseudoasjaoludega vehkimine ja ela väärikat külaelu edasi koos sinna juurde kuuluvate loodus- ja inimkeskonna mõjudega.

PS. Tsiteeriks siinkohal veekord Oldmopedi poolt lausutut, kenasti öeldud muide: "Äkki suuda ka Sina ennast niipalju kokku võtta, maha rahuneda ning oma ristisõja lõpetada."

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

macintosh kirjutas:

Ma muide olin algatuseks isegi natuke "küla" ......

+1 macile (esmakordselt :mrgreen: )

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Ei midagi uut siin päikese all :mrgreen:
Tüüpiline külaelu vahe on ainult selles, et Tuula küla paneb enamusele küladele pika puuga ja nagu Oldmoped tabavalt ütles siis on pea igas külas üks tegelane kellel teiste asjadega on rohkem pistmist, kui oma asjadega ja eriti palju pistmist saab olema sisserändajatega. Siis on veel kindlasti paar sellist kel oma arvamus ja seisukoht puuduvad aga tuleb küla aktivistiga hoogsalt kaasa noogutada, et saaks asja korralikult vahtu lüüa, suurem osa külast aga peab lihtsalt kaasa jooksma sest, kui erapooletu oled siis oled vaenlane. Nagu koera pulm, ilge kisa on püsti ja kõigil tegijad näod peas, vahe on ainult selles, et koera pulmas läheb mõnel asjaosalisel päev täie ette, teised lonkavad niisama koju kõrvad ära komposteeritud ja ninad lõhki.
Näed, vanasti olid asjad lihtsad - eristusid hallist massist tembeldasid aktivistid kohe kulakuks ja naahuij siberi poole. Nüüd rebi end või neljaks, pasunda valla lehes või foorumis, tee pilti või viska silda aga saadanas - ikka hammas peale ei hakka. :wack:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

keilamoto

Lugemata postitus Postitas keilamoto »

Tore, et papsik on suutnud ennast ja olukorda külas tõestada. Kuna võib ka tema enda väljaütlemistest eeldada, et tegelikult see krossirada teda ei kotigi, tal on lihtsalt kõigist kahju ning arvestades tema tohutut vajadust sotsiaalse suhtluse kohalt, siis soovitaks tal koos sõbraga luua "kahjumeeste klubi". Seal nad saaksid õhtul koos arutada kellel oli päevajooksul kellestki rohkem kahju. Kui oma küla inimesed otsa saavad võivad kokku leppida, et üks on ansip ja tene savisaar ning siis arutavad kummal rohkem kahju on. Õhtu tipphetk saabub ilmselt siis, kui neil teneteisest kahju hakkab. Loomulikult võib jõuda ka sellise staadiumini, et hakkab endast kahju aga siis ..... irw.

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

olen ka teemat jälginud ja lugesin hommiku sisustamiseks otsast lõpuni veelkord läbi.
põliselanikuna keskeesti külas, tõsiasjana võiks välja tuua et jah igas külas on keegi kes omavahel läbi ei saa ja igaüks on kunn valmis :P sellest tulenevalt elan ütluse põhjal: kõike saab kui väga tahta :bsmile: tuleb lihtsalt osata natuke kompromisse teha seal kus ei peaks tegelikul, eestlasena on see raske tõesti :roll:

küsimus: kas asjaosalised on nüüd siis mingile adekvaatsele järeldusele/lahendusele jõudnud enda jaoks ?

arvamus: tavaline käitumine tänapäeval, kukume foorumi vahendusel elutõdesid taga ajama :wack:
Aga muidu oli tore lugemine ja naljakas ka. Tahaks miskit tarka kohe öelda aga vat ei oska ja ei tahagi, tegin lihtsalt märgi maha et saaks teemat jälgida lihtsamalt. (togi)

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

Lutrin

Lugemata postitus Postitas Lutrin »

keilamoto kirjutas:

Tore, et papsik on suutnud ennast ja olukorda külas tõestada. Kuna võib ka tema enda väljaütlemistest eeldada, et tegelikult see krossirada teda ei kotigi, tal on lihtsalt kõigist kahju ning arvestades tema tohutut vajadust sotsiaalse suhtluse kohalt, siis soovitaks tal koos sõbraga luua "kahjumeeste klubi". Seal nad saaksid õhtul koos arutada kellel oli päevajooksul kellestki rohkem kahju. Kui oma küla inimesed otsa saavad võivad kokku leppida, et üks on ansip ja tene savisaar ning siis arutavad kummal rohkem kahju on. Õhtu tipphetk saabub ilmselt siis, kui neil teneteisest kahju hakkab. Loomulikult võib jõuda ka sellise staadiumini, et hakkab endast kahju aga siis ..... irw.

Sellise kirjatüki asemel oleks hommikujook olnud mõttekam. :mrgreen:

998 cm³

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

kust naabrimees jõuludeks kuuse sai? :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Ussim.

Lugemata postitus Postitas Ussim. »

papsik kirjutas:

Mul selle pääle pisut raske vastata. Selline tore tütarlaps võiks meite külas tõesti olla ja isegi seal Toomase naabruses, aga siis peaks ta meespoole nimi Marek olema. Aga mine sa neid naisinimesi tea, äki ei mäleta täpselt, mis kalli elukaaslase nimi, või krt neist aru saab. A Marek nüüd küll kuidagimoodi krossitamise poolt pole. No kui see nüüd seesama tütarlaps ikkagi, siis ei tea, kust kohast ta neist murdjakoertest ja muust küll kuulnud on, kui et Kiileri enda käest, peale seda, kui Toomas nende koera koerte varjupaika viis. Ega ta teiste naabritega pole tutvust tegemas käinud. A need kõik paljalt spekulatsioonid ja vabandan juba ette, kui siin miskit valet asja oletasin. A mis murdjakoertesse puutub, siis koerad olemas. Ja uskuge, pole mitte üks tera meeldiv, kui rattaga(jalgrattaga) Kiileri juurest mööda sõites, sulle rotveiler lõrinal järele jookseb, aga arvatavad koeraomanikud seda nähes ainult irvitavad mõnusalt.

Vastus Papsikule

Olen see mees kellest räägid :x ja leian, et sina ei saa öelda, kes mille poolt on ja süüdistada Kiilerit jutu eest, mida räägib mees kõige kaugemalt ehk Jaanilt.
Mina ei ole juba ammu raja vastu ja leian, et kõik vastu olevad naabrid võiksid selle teemaga lõpetada :)

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Kuule, kas kõik teie küla mehed on pisut pool seitse või on mõni normaalne ka? t***, Bikerisse tekib kasutajaid nagu muda, kel kõigil on vaja midagi teemasse öelda. Krt, minge rahvatantsuklubisse ja sosistage keset harrast tantsutuuri üksteise kaelas rippudes oma saladused teineteisele kõrva sisse, huid teil on siin foorumis vaja kuude kaupa teemat üles kiskuda?!?!

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

ishijupp kirjutas:

Kuule, kas kõik teie küla mehed on pisut pool seitse või on mõni normaalne ka? t***, Bikerisse tekib kasutajaid nagu muda, kel kõigil on vaja midagi teemasse öelda. Krt, minge rahvatantsuklubisse ja sosistage keset harrast tantsutuuri üksteise kaelas rippudes oma saladused teineteisele kõrva sisse, huid teil on siin foorumis vaja kuude kaupa teemat üles kiskuda?!?!

Vot senised kirjutajad on kas raja kasutajad, raja ehitaja ja külaelanikud. Aga kuidas see teema sind tagumikku torgib ma küll aru ei saa.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

mx77 kirjutas:

Vot senised kirjutajad on kas raja kasutajad, raja ehitaja ja külaelanikud. Aga kuidas see teema sind tagumikku torgib ma küll aru ei saa.

Kas sind huvitavadki teiste persed ja nende(sse) torkimine? Nujah, nii või teisiti- kindlasti võetakse sindki rahvatantsu rühma vastu ja võid seal mõne peatäie kellegi õla najal nutta... Minu poolt over and out!

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Oli aeg kah.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Pilt

Kasutaja avatar

Teema algataja
mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Tuula rada värskelt hooldatud ja avatud
tööpäeviti 10 - 20
laupäeviti 12- 17
pühapäeviti suletud.

algajatele 50 PW ratastele tehtud eraldi rada ja pühapäevane sõidupiirang neile ei kehti.

http://www.msport.ee/index.php?page=64&id=1310

harrypont

Lugemata postitus Postitas harrypont »

Krt, ei saa aru nendest rajaomanikest - panevad info välja, et rada hooldatud ja millal võib sõita, aga hinda keegi ei kirjuta - kas pärast küsitakse näo järgi või? :roll:

Kasutaja avatar

zaazk
Tsikkel: Suzuki RM-Z 250 K12

Lugemata postitus Postitas zaazk »

harrypont kirjutas:

Krt, ei saa aru nendest rajaomanikest - panevad info välja, et rada hooldatud ja millal võib sõita, aga hinda keegi ei kirjuta - kas pärast küsitakse näo järgi või? :roll:

Ilmselt on rajamks 10 EUR nagu igal pool mujalgi radadel.
Iseeneset tore uudis, plaanis lähiajal kindlasti külastama minna. :bsmile:

Palksi Vendade Krossirada http://www.palksimoto.com
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”