Ja teisest riigist litsentsi võtmise aluseks on selle riigi → Re: Ja teisest riigist litsentsi võtmise aluseks on selle ri

Kasutaja avatar

Teema algataja
kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Re: Ja teisest riigist litsentsi võtmise aluseks on selle ri

Lugemata postitus Postitas kaval »

ok,tnx mx77 aga sellegipoolest saadan selle emf-i nahh. ja võtan leedu litsensi,sest kes ütles,et ma elan(mu poeg)eestis alaliselt.
lühidalt ka teemast miks üldse selline küsimus tekkis.

teema suht pseudokas aga asi põhimõtteline,nimelt poiss sõidab mul 4 aastat krossi ja algusest peale nr.28 all,sel aasta äkki tuli teade,et sry aga selle nr.all te enam esineda ei saa 2012 kuna 50cc klassist tuli üks poiss üle 65cc klassi ja bronnis selle nr.(ju kellegi lehmalellepoeg,või hea tuttav)t*** ma olin juhm,poiss sõitis eelmisel hooajal juba 65cc ,ühe karikasarja võitis,teises sarjas 2.koht,eesti karikasrjas 7. ja meistrikatel 9.ses mõttes,et mitte päris sita pealt riisutud .ja meil kaks ratast+buss+varustus kõik valmis selle nr.28 all ja nüüd olematu alaliit teatab,et kõik ,finitto sebi uus nr.oi ma saagisin nendega ja lõpuks muidugi saatsin kõik nahh.ning võtsin uue numbri ning otsustasin leedukate käest litsensi võtta,mis lõpuks kostus ka Biene kõrvu ja siis hakkas pihta,tule küsi luba jne.mille peale ma ta perse viiskalt saatsin muidugi ja siis tuli sellise sisuga kiri mille ka siia bikerisse üles panin,seepärast igaks juhuks küsisingi,et äkki keegi on kursis kas on selline sedaus või mitte.samas pohh,mul leedukatega juba diil tehtud !

vot sellised lood toimuvad eesti motospordi liidus

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”