Ja teisest riigist litsentsi võtmise aluseks on selle riigi → Re: Ja teisest riigist litsentsi võtmise aluseks on selle ri
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Re: Ja teisest riigist litsentsi võtmise aluseks on selle ri
Eks see numbrite teema on üsna probleemne teema üldse. Kui ma õigesti mäletan siis oli 1 kuu eesõigus oma numbreid kinnitada neil kes eelneval aastal tulemuse kirja saanud ja alates teisest kuust läksid kõik kinnitamatta numbrid vabaks. Kui pikalt muidugi sellest ette teatati vms ei oska kommenteerida ja üks suuri puuduseid on tänapäeval ka see,et enamus ei viitsi läbi lugeda võistlustingimusi isegi siis kui neid ainult paar A4 täit on. Muidugi ei ole ma ise emf numbripanga haldamisega 100% kursis aga kui selline võimalus välja pakuti ja selle aja jooksul oma numbreid ära ei kinnitatud siis ei saa ka ainuüksi organisatsiooni süüdistada. Sest 3-4 kuud ootama jääda numbri kinnitamist oleks ju samuti mõtetu kuna võibolla järgmisel aastal tegelane enam ei võistlegi?! Eks numbri kinnitamist kui sellist poleks ju muidu võibolla iga aasta vajagi aga kahjuks see osa numbribronnijaid kes võistlema üldse ei tule või vahetavad muidu numbrit igal teisel võistlusel on põhjuseks sellisele tegevusele.
Samas ei näe ma põhjust miks ei võiks võtta läti /leedu vms litsentsi kui tegu fim i liikmetega, kuid osaledes emf võistlustel ei päästa see võistlusnumbrit ikka mitte kuidagi kui siin juba sama number väljastatud. Eks kogu see numbriteema on osutunud parajaks peavaluks alates sellest ajast kui oli vaja särkidele numbrid trükkida ja hakkas levima ka siklidisaini trükitud number kuna varem läksid kohale ja kleepisid 5kroonised numbrid laudadele või väänasid isoleerist ja puudus igasugune suurem investeering
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.