Kui vajad abi Inglismaalt tsikli,auto,voi varuosa ostul.


Teema algataja
T123OTS
Kaupmees
Postitusi: 59
Liitunud: 07 Mai 2008, 23:07
Asukoht: Inglismaa

Re: Kui vajad abi Inglismaalt tsikli,auto,voi varuosa ostul.

Lugemata postitus Postitas T123OTS »

k0it kirjutas:

Huvipärast küsin, et kui tahaks autot osta ja tuua Eestisse Inglismaalt, siis see sai selgeks , et kui palju läheb umbes auto toomine maksma . Lihtsalt selline asi,
et kui ostan parempoolse rooliga , auto siis kas üldse on võimalik et selline asi arvele võetakse, ja saan sellega siin Eestis sõita.
Lugesin, nagu kuskilt et kui Inglismaalt kus oled selle autoomanik olnud mingi pool aastat , 6 kuud, siis saad selle arvele võtta, ja kui see on pärandus, võimis iganes.

Timo , kindlasti oled rohkem teadlik sellest. Loodan, et mõned ei pahanda küsimuse küsimise eest, kuna olen selles autotoomises täiesti lapsekingades.
ühes foorumis üks kirjutas tsitaat '' tiit Kirjutas:Inglismaa auto hinnad on tõepoolest odavad AGA neil on roolid valel pool. Sa ei saa seda eestis registrisse.
Laurix
Saab küll!!!Minu vanaemal ja onul on mõlemal Iirimaalt Eestisse toodud sõidukid millel on parempoolne rool!Vanaema auto registreeriti Eestisse suvel.Niiet probleemi ei tohiks olla.Muidugi oleneb ka ARK meestest, aga üldiselt peab saama.
Et veits nagu segane värk.

Terv.
Kuna ma pole ise uhtegi parempoolse rooliga autot Eestis registreerinud,siis jaan kahjuks vastuse volgu,aga just hiljuti kais uks mu tuttav ARK-as ja sai sealt ammendava vastuse koigi voimaluste kohta autot registreerida Eestis.(poole korvaga teda kuulates jai meelde,et peaksid kindlasti olema UK-a resident)

Autol jarelkaimine maksab 1,3.-gbp = 1 miil,ehk siis naiteks 100 miili kaugusel oleva auto toimetamine minu juurde Birminghami maksaks 130.-gbp + minu teenustasu 120.-gbp + treilerikoht eestini 510.-eur.

Timo

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”