Jänxijaht 2012
-
Hr.Nõel
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: Jänxijaht 2012
No näed siis Juhokene. Vähemalt korra saab Nõel ka sulle õpetussõnu lugeda.
Pärnakas saadaks su kohe pikalt. ![]()
kas jahipüss peaks olema omal, või saab seda jänxijahil laenutada?
Vastus- Sinul Juho pole püssi vaja. Sa võtta piisavalt rummi kaasa. Sa suudad sellega normaalsed kaasorienteerujad võidu surnuks juua. Nii et tehtud- minu poolt fariinikas, apelsin ja kohvi. Sinu poolt rumm.kas jahil on õhkõrn naps lubatud?
Vastus- Mitte lubatud vaid lausa kohustuslik.kas tina saab ainult jänes? juhul kui ta muidugi näole annab?
Vastus. Ilmselt tuleb uus sihtmärk otsida. viimase info kohaselt redutab ta sel-ajal põhja -Lätis( Va raibe õõnestab vist minu autoriteeti seal).ilmselgelt on sise- ja väliorienteerumisele vaja kompassi, aga mida veel?
Vastus.Pole vaja. Sead nina tuule järgi ja siis tead juba kuhu sammud seada. Vastavalt jänxi ja õllelõhna tugevusele.kas seda taaskohtumise liigutust on võimalik kusagilt õppida?
On küll. Vaata vastust esimesele küsimusele. piisava koguse altkäemaksu( 3x 1l. rummi)ma õpetan kuidas viisakas ja tolerantne olla kaasorienteerujate suhtes.
Nii et kokku lepitud.
Ps. See oli küll nüüd äss diil.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.