ebayst ostmine.

isonts
Tänatud: 1 kord

Re: ebayst ostmine.

Lugemata postitus Postitas isonts »

Kipsi kirjutas:

Inglise ebays on üks elektroonika jublakas meeletult odav, ca 4k uuena eraisikult (eestis uuena ca 15k).Tundub kahtlane.. Kui paypal on vahel, kas siis on tagatud minu absoluutne ohutus , kui aparaat ei toimi, kohale ei jõua v6i mis iganes?

nii kalli jubina puhul ei ole tagasisatmise kulu väga suur kaotus. Pakki liikumine peab olema jälgitav. Odvamate asjade puhul võib tagasisatmise kulu olla piisavalt suur, et ei ole mingit mõtet tagasi saata. Vahel on kasulikum hoopis eestis maha müüa ja oled hoopis +.
Ma olen üritanud protsessida vahel. Ja lõpuks olen ikkagi loobunud. Paypal teeb asjajamise suhteliselt keeruliseks. Kui sulle tünga tehakse. Mingi vale asi saadetakse või ilmselge võltsing või väga viletsa kvaliteediga kaup samal ajal müüa ei ole nõus mingit kompromssi tegema ning sa ise ei ole nõus tegema veel lisakulutusi tagasisaatmisele siis hakkab paras jama pihta. Peaksid politseile avalduse esitama. Dokumendi koopiad Paypal`ile saatma.
Mul oli mingi totter olukord. Tellitud veljed ei olnud päris sellised nagu kirjeldatud. Tahtsin osa makstud rahast tagasi. Müüa saatis pikalt. Raha oleks saanud ainult siis kui oleksin tagasi saatnud kauba. Velgede tagasi saatmine oli väga kallis ja just seda haruldast tüüpi velgi oli hädast vaja. Mina ise ja ammugi mitte politsei ei näinud põhjust menetluse algatamiseks. Uurisin küll politseist kuidas ma pean käituma sellisel juhul. Veljed on värvitud vale värviga, värvi toon oli hoopis teine kui kirjelduses ja pealegi tugevalt kriimustatud? Paypal, aga nõudis raha osaliseks tagasi maksmiseks just politsei poolset menetluse algatamise dokumente. Tuli müüa poolne ülbitsemine lihtsalt alla neelata ja leppida olukorraga ning lisakulutustega.
Niipalju kui ma aru sain siis see pidigi nüüd tavaline praktika olema PaypalI poolt, et kaebaja peab algatama ka politseis menetluse sellistel puhkudel, kui ei taheta kaupa enam tagasi saata.
Selliste tünga tegijate vastu soovitatakse teiste riikide foorumites vastata omapoolse tüngaga. Ise olen teinud sellisel juhul müüa kohta tõsise tausta uuringu. Ning saatnd selle inimese lähikondlastele ja elukohas toimivatele asutustele(kaasaarvatudi kohalikku politsei jaoskonda ja omavalitsusele) kirja, kus kirjeldanud tekkinud olukorda. Kahel korral on müüa peale seda ise ühendust võtnud ja teinud ettepaneku asi viisakalt ära lahendada. Sain raha tagasi . Ühel korral üks ahv (mingi pisike tsikli pood, kusagil saksamaal) saatis selle peale tõsise sõimu ja ähvardus kirja. Lubas kaevata kohtusse maine kahjustamise eest. Saatsin selle kirjavahetuse ka spämmina igale poole laiali. Siis oli vaikus. Raha ka muidugi tagai ei saanud, aga ise olin ikkagi rahul. Mõnekümne euro eest sai vähemalt emotsionaalse elamuse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”