LUKUS → Re: Abi BIKE ostul???
Re: Abi BIKE ostul???
eerikkarts kirjutas:Vot mina jällegi ei mõista sellist loogikat et "alustan punniga sõitmist ja pärast istun miskit võimsama peale"
Kui vähegi annad endale aru ja on miskit ka seal kõrvade vahel kah, et ei hakka seda rutskat mõtlematta keerama siis pole kuigi oluline milline kubatuur rattal on. Nii 600 kui ka 1000 rebivad noka lahti. Lõppkokkuvõttes otsustad sisetunde järgi. Aga kui raha puuga seljas ja nõus ennem oma unistuse ratta ostu teiste punnidega sõitma siis on oma valik!
Mina isiklikult ei seaks maksimum kubatuuri nõuet vaid vaataks ennekõige mugavust ja manööverdamisvõimet (loe: kergem ratas).
Mis sa kohe nii........ kui 2010 oma A2 kätte sain kinkis elukaaslane mulle pisikese Ninja - Kawasaki Ninja 250R (äge naerge! ). Soovisin võimsamat, kuid kuna enne autokooli polnud kordagi ise lenksus olnud, siis leidsin, et see mu mehest tark otsus.... kuigi mul mõistust justkui oleks, usun, et saaksin ka võimsama rattaga hakkama. Mu pisike Ninja on nagu bike, ainult naaaaaaaatsa pisem ja kõvasti nõrgem kui ntx mehe 1050cc ratas, peenemate rehvidega, manööverdada lihtne jne. Olen oma psiskesega igal pool raskusteta sõitnud - paksus liivas, metsas, isegi soos, kruus loomulikult jne jne jne, ainus kord kui pikali käisin oli ARK platsil kui eksamiks harjutamas käisin. Ok, eelmine hooaeg juba tundsin, et aeg millegi võimsama jaoks, eks näis kui majanduslik seis lubab, siis hangib miskit kurjemat.
Samas kui elukaaslane aastaid tagasi A2 tegi, siis ostis kohe 1050cc ratta, kuid tal oli juba eelnevalt 16 aastat siklisõidukogemust....... niiet ratta ostjale - vaata ise, peaasi, et endale liiga ei teeks ja liiga suurt riski ei võtaks. Ma alustaks 600-st, saad selle ju soovi korral maha müüa kui tunned, et aeg 1000 jaoks käes. Samas R1-ga oled hakkama saanud ja kui mõistust on, why-not?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.