hea et ikka on inimesi kes käib ja tegutseb!
kavatsen kah sõitma hakkaata kui saan suurema bike või auto 125 klassi eriti ei ole.
aga jah kui saan korda siis tulen kah ikka tsikliga!
ma tuleksin ka mootorattaga, kahjuks pole veel v6imalust.
k6ige rohkem loodan seal naha mootorattureid koos oma tsiklitega.
tean et vene tsiklimehed lahevad sinna, loodan et ka siit foorumist laheb ka keegi.
jah härrased! ma tulen kah kindlalt enda parima sõbraga(tsikliga) kohale kui taga piduri mansetid saan äravahetatud! taga piduri mansetid on läbi ja uusi pean tellima ei tea millal kätte saan aga jah kui ilma on siis oleks tore jah kõiki tsikli mehi näha seal oma tsiklitega.
üritus ei ole autodee orienteerunud, lihtsalt seal ei kai nii palju mootorattureid. kui sinna tuleks palju motohuvilisi siis keegi ei hakkaks nagunii molisema. see on ju kiirendusvõistlus, mitte autohuviliste kokkutulek.
ja üldse ma arvan et võiks rohkem niisugustel üritustel kaia. sis motokultuur meil hakkab kiiremini nats arenema vb.
ahjaa... kui on neid, kes pole varem grupis sõitnud või tunnevad ennast grupis ebakindlalt, siis võiks kiirelt silmad siit http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=1865 üle lasta... ehk leiab midagi kasulikku...
Et kui keegi lauba saba peale võtaksja minu ka Haapsallu viiks, siis käiksin vanaema sünnipäeval ka ära ja vaataksin oma koera üle... ja vist oleks tarvis mu kenale suurele kapsapeale kiiver ka laenata...
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.