caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk → Re: caferacerid ja rotikad jms
-
tormavtellis
Teema algataja - Postitusi: 1070
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Re: caferacerid ja rotikad jms
No see lohnab kyll veidi isehakanud statistika jargi. Ei julgeks uskuda, et siin nii suur vahe on neil kontinentidel, leiab ka ameerikast neid kes tsikli maarimiseks oma lounavoileiva vahelt leitud peekoniviiluga oigest kohast lihtsalt yle tombavad.
Eks ta lopptulemusena ikka selle joppamise peale taandub, et oige masina otsa komistada.
Then again - wtf do i know
voime siin muidugi edasi vaielda sel teemal, nagu mis ratast osta threadides.
Ma igatahes ei hirmutaks inimesi kasutatud euroratta kolliga ara.
Yks asi veel, maksumuse teemal - 1500 kuni ulmesumma oleks vahemik. Tuhhiga saaks taitsa padeva pohja katte, siis edasi juba omanikus kinni. Hiljuti just pipeburnis oli vist miski strictly 3000 taala (omanik otsustas, et mitte sentigi yle, kas saab tehtud... Sai kyll) ja see ei nainud sugugi rondim valja kui miskit viis voi kymme korda kallimad projektid. Kui sinine varv valja arvata, aga see akki on minu probleem ![]()
Soltub palju ise oskad ja teed. Mina ntks olen laisk ja olen liiga palju valja kainud ja lasknud teha. Aga jargmine kord olen targem, haridus ju ikka maksab ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.