BMW R 1100 Gs

Teema algataja
Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Re: BMW R 1100 Gs

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Kui vaja, siis voi anda miskid tallinna onude kontaktid, kes vaga kodus nende rataste maailmas on.

Oleks teretulnud kui annad nende kontaktid.

....ja noh nagu bemmidel kombeks - kui miski jupp laheb, siis nutad, aga maksad. Vahemalt eesti bmw's on ikka sellised jupihinnad, et lase annast maha. See esimene porikas oli 3000+ eeku, kui kaigukasti kinnitused sodiks, siis erisulam, mida ei maksa keevitada ning sissesoidetud kaigukasti ei maksa yhe uue jupiga ristata, st uus kaigukast kogu sisuga 22000 eestiraha. Jõudu

Ära ehmata kurram :shock:
Aga kui teise kandi pealt võtta, siis on aegade jooksul juba Saksa poolel tekkinud märkimisväärne hulk häid kontakte. Sealhulgas ka paar Bemmi esinduse kontakti. Selle poole pealt eriti nagu ei põe. Alati olen varuosad mis siin hullu hinnaga, sealt suht kiiresti ja normaalse pricega kätte saanud.

Aga tänud ka Juhole, Randelile ja Kallele.
Eks ma katsun hakata sisse elama sellesse uude maailma.
Kalle jutust jäi meelde fraas

Kui Honda teeks sama iseloomuga kardaaniga ratast, siis mul ei oleks bemmi.

Täpselt minu mõte- Oleks Yamuga samamoodi sõidaks ma sellega edasi. Jahh- Yamul on nüüd olemas uus XTZ 1200. Arvan et nii 4-5 aasta pärast äkki kannataks isegi osta. Kui muidugi Bemm pole jäägitult selleks ajaks mind võlunud.
Elame , näeme. :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”