Cobra725 raadiosaatjad ja kiivrikomplekt
-
AndrusFJR
Olen ka neid Cobra "junne" nii mõnelgi pool katsetanud (v.a. tsiklil) ja ega midagi positiivset küll pole öelda. Levi ulatus on sinna-tänna ja originaalakud ei pea üldse
Targem on need akud vahetada selliste patarei mõõtu akupulkade vastu ja neid siis eraldiseisva laadijaga laadida. Pardalaadimise kohta puudub kogemus.
Levi suhtes on naljakas see, et nii mõnigi veel odavam "junn" levib kaugemale, kui see just mitte kõige odavam Cobra. Autost autosse on levi näiteks nii nigel, et teine auto peab olema enam-vähem vaateväljas et üldse mingi ühendus oleks.
Sellest kõigest lähtuvalt on mul nüüd ratta sadula all Kenwood koos välisantenniga. Seda saan siis kasutada ka mujal, autoadapteri asemele aku, originaalantenn külge ja minek.
Levi suhtes on naljakas see, et nii mõnigi veel odavam "junn" levib kaugemale, kui see just mitte kõige odavam Cobra. Autost autosse on levi näiteks nii nigel, et teine auto peab olema enam-vähem vaateväljas et üldse mingi ühendus oleks.
Sellest kõigest lähtuvalt on mul nüüd ratta sadula all Kenwood koos välisantenniga. Seda saan siis kasutada ka mujal, autoadapteri asemele aku, originaalantenn külge ja minek.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.