Kri§to "Metslane" → Re: Kri§to Sv650 S, 2001 a.
-
margus014
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Kri§to Sv650 S, 2001 a.
Mul on just samasuguse summi ümberehitamine käsil.
Lõikasin esijalgu mölemad otsad lahti:

Kogu sisu tuleb lihtsalt tömmates välja:

Sees on päris palju kuumusisolatsioonikihte, mida saab pärast väga hästi uuesti kasutada:

Metallsisu ümber on messingvõrk, mida saab ka hiljem väga edukalt kasutada:

Ma lõkasin TIG keevitusega sumpa metallsisu küljest katalüsaatori ära ja keevitasin selle sumpa tagaotsa külge (Proovisin küll seda TIG'iga keevitada, kuid ei õnnestunud mul, seega lasin lõpuks MIG'iga kinni.

Lisasin roostevabast terasest võrgu:

Selle ümber kerisin ühe tiiru messingvörku (et vill nii kergesti minema ei lendaks)

Ja lõpuks kivivill ümber+ originaal kuumusisolatsioonimaterial.

Kahjks hetkel rohkem pilte polegi. Ürtasin sumpa kesta otsi TIG'iga tagasi külge lasta, kuid jällegi ei õnnestunud. Arvatavasti oli mingi seadistus vale. Kasutasin DC voolu 2T ja HF seadistust ja voolu oli miski 35-40A. Vardaks üritasin kasutada seda sama roostevaba võrgu traati, mida enne väga edukalt raudplaatide kokkukeevitamiseks harjutamise eesmärgil kasutasin- väga ilusti sulas rauaga kokku ja keevis jäi tugev ja ilus. Roostevaba plekki aga keevitada ei õnnestunud. Plekk nagu ei allunud üldse keevitusele. Keegi oskab midagi soovitatada. Tahaks ikka ilusti roostevabaga seda kinni saada.
E: Üks samasuguse sisuga summ on mul juba TDM'i külge pandud ja hääl on päris võimas.
SV sumps peaks tänu natuke suurematele mõõtmetele ja katalüsaatorile tõrts vaiksem tulema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.