Elu positiivseim politseikogemus!

Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Heh mul juhtus 3 nädalat tagasi siin Austrias pull lugu.
Nimelt toimus meil firmast u. 80 km kaugusel üks tsikli mess, kuhu me viisime 40 ratast ka oma poest nii, et osad bussi ja treila peal ja suured sõitsime niisama sinna. Sinna minnes oli kõik ok, aga tagasitulles sain sõita ühe rattaga u. 10km kui keset auto bahn-i sai üks-kaks bens on otsa ja nii, et ratas jäis seisma suure märgi kõrvale, mis näitas 1500m bensukani. Siis panin vuta-vuta pensuka poole jugama ja poole maa pealt korjas üks suvaline reka mind lambist peale ja viskas bensukasse ära. Ostsin siis kanistri ja bensu ära. Bensuka vastas teiselpool teed seisis politsei auto ja selle körval mootorratta politsei ka. Läksin siis ligi ja ütlesin moto politseinikule, et näed krt Harrikal sai Bens otsa 1500m kaugusel ja küsisin, et on see väga suur jama kui ma kõnnin mööda vastassuuna tee äärt pidi ratta juurde tagasi. Tegelased siis arutasid miskit seal omavahel ja siis ütlesid, et on küll jama ja ma ei tohi minna nii, aga tule hüppa autosse, et me viskame su ära ja nii ka oli, tegelased viisid mu ratta juurde tagasi ja ei küsinud ühtegi paberit ega midagi ratta kohta, küsiti ainult, et kas on minu elukas, mille peale vastasin ausalt et ei ole, firma oma on. Tegelt polnud mul pabereid kaasaski ja ajutine number oli ka teibiga taha kinnitatud aga politseil paistis asjast täiesti savi olevat.
Igatahes on ka uskumatult abivalmis politseinike olemas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”