Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Tartus → Re: Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Ta
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Ta
pyta kirjutas:võibolla oleks teilk viimane aeg aru saada,et kõik ei istu arvuti taga ja ei kontrolli oma meile. loogiline on ikka,et kui sa midagi tahad,siis võtad telefoni ja suhtled inimesega. suht idiootne on mu arust oodata kuid mingi kirja vastust ja siis ulguda foorumis,kui raske elu on ja ettevõtjad vanad jobud ei taha suhelda
Minu arvates on veel idiootsem lubada kirjateel,et annan teada jne,ning siis lihtsalt kaduda.Mina võtsin nendega nii vara juba ühendust,et oleks piisavalt aega asja arutada ja planeerida ja raha koguda(eeldusel,et saan umbkaudse hinna teada).
Kui ei ole aega foorumis,või meili teel suhelda,siis see võiks ka teemas kirjas olla.Mina seda siit teemast välja lugeda ei suuda.
Ei ulu ma sugugi ja minul ei ole hetkel maalritöid enam vaja.Eriti uncool oleks näiteks kui viid ratta tegemisse ja siis ei saa enam teenuse pakkujaga kontakti(samas linnas elavatel inimestel ei oleks probleemi kohale minna,aga mina plaanisin Pärnust ratta Tartusse tassida).
Ja pealegi siin ju kogemuste jagamise koht,kuna küsiti asja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.