Kawasaki ZX-6R 2003 Commix
Re: Kawasaki ZX-6R 2003 Commix
Commix kirjutas:mart211 kirjutas:Kas sa sisselaske ülemised siibrid(secondary butterflies) oled juba välja võtnud ja ära visnud või on need veel alles?
Edit: Kui su signa lihtsalt ära surnud ja juhtmed kõik korras, siis mul vedeleb üks signa jalus. Lihtsalt järgi tulemise vaev.
Alles ma arvan, pole ausat öelda nii kaugele jõudnud asjadega ja signa vea uurin ilmselt eestis välja, pole siin hetkel head kohta, kus ratas paljaks kakkuda. Eks võtan ühendust kui tõesti vaja läheb uut.
tali kirjutas:Natuke offtopic, aga vaatasin Su videot ja nähes seal juba mitmeid tsikleid tänava ääres tekkis küsimus, kas Rootsis ka tsiklirahvas üksteisele viipab teel kohtudes?
[youtube][/youtube]
Selle video algusest näha et viibatakse küll, eelmine aasta selle tee peal näidati ka ees olevat politseid, mis oli uus minu jaoks
ja suuremate maanteede peal üldiselt ei näidata
Kui vaja signat siis tead.
Terve eesti on need õhusiibrid välja võtnud, et rohkem õhku saaks ja ratas paremini edasi käiks. Kui just 3000rpm tühikäigu pööretel sõita ei ole vaja, siis keegi neid ei kasuta. Mul on just 3000rpm tühikäigul sõita ja neid siibreid vaja. Kui plaanid need välja võtta(5 minutit läheb aega kuskil), siis anna kindlasti teada. Ma ei tahaks nende pärast uut pritsungit osta
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.