caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk → Re: caferacerid ja rotikad jms

skulptor

Re: caferacerid ja rotikad jms

Lugemata postitus Postitas skulptor »

Voimalik, et tagaporilaud. Sel lihtsal pohjusel, et sabaraami tegin nii kitsa, et tuulekeerisega kulmuvad soites jalad ara. Praegu pole veel suutnud kindlat plaani valja motelda, milline see olema hakkab. Varvimine ja nii nagu ma seda tahaks on suht pikaldane protsess. Kuljekaante poleerimine ja igasugu pisipudinaid vaja korda seada. Eelmise suvega ikka polte ja mutreid lendas :roll: Kunagi on ratas taisgondlis olnud ja nuud on ruumi vaga vahe. Signagi ei tahtnud ara mahtuda. Ehk uus sabaplastik kui naiteks aku kuhugi sinna peaks kolima. Praegu disainiga rahul, kuidagi peab asja kokku votma. Soita on taitsa hea. Asend jne. Eks nuud on lisad rohkem tehnilist laadi. Panen juppe sinna kus seda vaja, mitte enam kus, mis jupp lahe tundub. Vaakumkraani tihend ei pea. Vaga tulikas viga. Teeks kogu ratta plastikud hoopis susinikkiust(kui ise teha, siis pigem aeganoudev kui tohutult kallis) ja igasugu muid lolle motteid kipub pahe.

Ega mingit tohutut autentsusepuuet mul selle rattaga ei olegi. Tee, mis tahad, Norton Commandot uheksakumnendate Suzukist niikuinii ei tee ja ei olegi vaja. Eesmark oli ikka ehitada kasutatav(selline, millega ei oleks kahju soita), retro superbike(neo cafe), mitte vanaaegne mootorratas. Peabki olema uuema aja hi-tec. Veidi ajan futuvarki. Selgituseks, futurism on vanem nahtus kui cafe racerid, kuigi veidi seotud. Ossa, see jutt laks kull veits keeruliseks ja ega ma vaga puhtalt siin kontekstis argumenteerides valja ei tuleks :wack:

Ah, ja, summuti on mingi acrapovic ja ei sobi kohe mitte kuidagi. Riivab silma, sellel motikal, rove lausa.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”