Elu positiivseim politseikogemus!

alar
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas alar »

Täna jällegi sai kinnitust mu eespool toodud kommentar, et ka politesid on inimesed, nagu igaüks meist :) Sõitsin mööda keila maanteed, ilus ilm, päike paistis, tuul vihises, kiirus oli veidi üle lubatu. Nägin siis vastu tulevat politesiautot ja automaatselt veidi pidurdasin hoogu maha, samal ajal politsei pani vilkurid tööle ja vehkis mulle, et teeäärde tõmbaksin. Ootasin nad siis ära kuni ümber pöörasid ja minuni jõudsid, ilusti viisakalt tuli tutvustas ennast jne.. vabandasin, et kiirus vist oli veidi üle.. näitas radaril 121 km/h. Kutsus autosse, vaatas paberid üle, rääkis karistustest, mis selle eest võib saada ja ütles, et säästab mu raha ja närve, sõida minema, ma pole sind näinud, aga võta sellest õppust ja ära enam ületa. Soovis veel head reisi jne.. Väga viisakas ja mõistev suhtumine. Igati positiivselt suhtun Eesti Politseisse. Mainiti ära veel, et kuni 110km/h ei hakka nemad üldjuhul kinni pidama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”