Küsimus mootorratta müümise kohta
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Küsimus mootorratta müümise kohta
Tere, et siis selline küsimus. Et kus oleks müüa mõtekam Izh planeta 1 (umbes 38 või rohkem aastat vanem) Soomes või eestis, sest olen kuulnud et soomes one nendele nõudlus suurem ostetakse kallimalt. Ja kui kallilt siis ostetakse???
P.S Ei hakka veel midagi müüma!!!!!!
Ette tänades, Mad_dog
P.S Ei hakka veel midagi müüma!!!!!!
Ette tänades, Mad_dog
Tere. Soomes sa saad kindlasti rohkem kui Eestis, kuna seal on elu tase kõrgem. kuid ma ei usu, et väga palju rohkem. kuna soomlane peab maksma maksud, mis ei ole üldsegi väiksed,isegi kolm, neli korda suuremad summad, mis maksab vana iz. kui vaatad soome pörssi, siis vana iz, soome registris maksab umbes 2000eur. ja see on üks väiksem summa, millega müüakse seal mootorratas.
üks kord seisin oma iz56 , Tondi motopoe ees, juurde tulid purjus sommid ja küsisud ,kas müüd? ma ütlesin müün, 1000eur ja sõida edasi ise, ta hakkas juba raha lugema, aga sõbrad panid talle piduri peale. niisiis, soovitan minna koos tsikliga sadamasse ja oodata millal näkkab
üks kord seisin oma iz56 , Tondi motopoe ees, juurde tulid purjus sommid ja küsisud ,kas müüd? ma ütlesin müün, 1000eur ja sõida edasi ise, ta hakkas juba raha lugema, aga sõbrad panid talle piduri peale. niisiis, soovitan minna koos tsikliga sadamasse ja oodata millal näkkab

iz56, Victory vegas.Suzuki GS 125. Yamaha XT 600.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Tõtt öelda kahetsen praegu, et oma vägagi heas korras dnepri soomlasele maha müüsin paar asstat tagasiJyrkaEE kirjutas:kuna eesti turul minugi '64 aasta planeta eest normaalset raha ei taheta maksta, tuleks vast hakata lahe taha vaatama...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.