Elu positiivseim politseikogemus!

Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Tuleb vist mõistlikuma osaga siinsetest eelkirjutajatest ühineda - kinni on peetud lugematu arv kordi, kui trahvi olen saanud, siis alati asja eest. Ligi kümmekond korda on kiiruse ületamise eest ka hoiatusega minema lastud - politsei initsiatiivil, "ära rääkida" ma tean, et ma ei oska ja ei hakka proovimagi. Sama lugu ka "pastaka äraostmisega", kui asi juba protokolli kirjutamiseni läinud.

Ülemöödunud aasta sügisel ostsin kõigepealt ratta ja siis läksin kooli A-katti tegema (kuna mõte tuli suht etteplaneerimatult ja käis kähku). Esimesel osaletud Tallinna kogunemisel otsustas siduritross puruks minna Estonia eest lahkudes :) Ning (kes mäletab) eelnevalt oli seal kogunedes märgatud ühte vanamutti, kes parklast lahkudes kõrvalseisva auto ära kriipis ja selle peale politsei kutsutud. Teised siis lahkusid, mina jäin lolli näo ja puuduva siduriga sinna, politsei ka. Tuli, uuris, mis viga ja kas saavad abiks olla (olin selleks ajaks juba Neeme appi kutsunud) ja uuris ratta kohta siit-sealt, et tal ka plaan osta. Mina muidugi ootasin, süda saapasääres, kas A-kati olemasolu ka kontrollitakse - ei kontrollitud. :)

Tilk tõrva ka meepotti -

Aastal 98 helistas elukaaslane üks hommik kodust (mina tööl), et appi, keegi muugib ukse kallal. Küsimuse peale, et miks ta mulle, mitte politseisse helistas, vastas, et politseisse ei julgenud :) No heakene küll, kuna jutu käigus ütles, et ukse lammutustegevus jätkub endiselt, helistasin siis ise 110 ja teatasin, et mul on rase naine üksi kodus ja keegi lõhub parasjagu ust maha. Politsei teatas selle peale et "teie piirkonna patrull lahendab hetkel ühte kodutüli ja jõuab vast umbes 20-30 minuti pärast". Peale seda, kui ma olin nii lolli vastuse peale ennast hetke kogunud ja küsinud, et kas muid patrulle siis ei ole, teatati, et "on küll, aga nad ei tohi oma piirkonnast väljuda". Lisainfoks veel, et elukoht oli tollal Võru tänaval - Laagna/13. keskkooli kõrval asuva suure Lasnamäe politseijaoskonnani oli mingi 200-300 meetrit.

Olukord lahenes nii, et helistasin Falcki (tollal veel ESS õigemini) ja teatasin, et mul nendega küll mingit lepingut pole, aga olukord on selline. Sealt öeldi, et pole hullu, saadame patrulli. Kargasin ise ka autosse ja kõiki liikluseeskirju eirates olin umbes 7-8 minuti pärast kodus. Selleks ajaks istus maja ees ESS patrull koos kinninabitud pätiga ning saagiga, mis ta oli naabrite juurest (kus ta oli enne käinud) juba saanud. Umbes poole tunni pärast saabus ka kodutüli lahendamise lõpetanud politsei, vaatas olukorra üle ja lahkus koos ESS-iga. Minu silmis igatahes kukkus politsei maine hea mitu pügalat ja ESSi/Falcki oma tõusis teist samapalju.
TransAlp '02

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”