rinx otsib ratast
Moderaator: Moded
Re: kahtlaselt odav
no nihhuijjaa, selline ratast ei peaks niigi palju maksma. Ärge kujutage omale ette, et tsikkel peab palju maksma
mart211 kirjutas:Eestlase aju ütleb alati: Kallis on hea, odaval on midagi viga! Mida kallimalt müüd seda parem ratas. Mõne aja jooksul märkab seda iga müüa ja siis keevitab veerandi hinnale otsa ja on paari päevaga läinud.
True story. Ma tükk aega nuputasin seda, kuidas ma 2010 kevadel müüsin oma ideaalses korras Ninjat, igatpidi säras ja läikis vastu ja sõitis ilusti... Pool aastat oli müügis, lõpuks sain 24000kr-ga lahti. Ja 2011 sügisel pandi korraks 2800ga üles ja varsti läks 2600€-ga ära.
MotoMell kirjutas:mart211 kirjutas:Eestlase aju ütleb alati: Kallis on hea, odaval on midagi viga! Mida kallimalt müüd seda parem ratas. Mõne aja jooksul märkab seda iga müüa ja siis keevitab veerandi hinnale otsa ja on paari päevaga läinud.
True story. Ma tükk aega nuputasin seda, kuidas ma 2010 kevadel müüsin oma ideaalses korras Ninjat, igatpidi säras ja läikis vastu ja sõitis ilusti... Pool aastat oli müügis, lõpuks sain 24000-ga lahti. Ja 2011 sügisel pandi korraks 2800ga üles ja varsti läks 2600ga ära.
No aga mis siis ikka. Pean enda ratta hinda ka tõstma Äkki näeb kohe parem välja ka kui õhtul garaaši lähen.
Eks Jõuluaegu hinnad all, jaanuarist +100.- iga kuu, ja nii Jaanini välja. Igale tsiklile on ostja, vaja vaid oodata see õige.
KTM 50sx otsib uut krossipoissi!
-
- Tsikkel: KawaER6F-11
pole hinnal häda midagi...enda bandit, sünniaeg 2000. aastal, sai sügisel ära antud 2000 euroga. Mul oli küll see S-versioon-esiklaasiga, lisaks laibakad ja automaatketiõlitus küljes. Läbisõit 15000 tundub kuidagi ebareaalne-siis mingi 1500 km/hooaeg???
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
läbisõit nii/naa,mul sõber näiteks sõitis eelmine hooaeg u 20 km
tänud hüva nõu ja muidu mõla eest
eks postitan diagnoosi kui doktor üle vaadanud
rinx85 kirjutas:tervitus
olles esimese tsikli jahil sattus silma see aparaat:
http://www.mototehnika.ee/used/988746
kuna aga osad vanemad banditid on müügis kallimalt siis tekib küsimus, et mis sellel häda
Selle koha peale kus korralikul pillil on 1200 kirjutatud on sellel 600. See ongi suurim häda arvan.
täna käisin aparaati vaatamas oma amatöörsilmaga. esirehv olematu, tagarehv mõislik. pidurid tundusid normis. peale parktule vist kõik ülejäänud lambid põlesid. kellad ja nupud tundusid ka olevat omal kohal. mootorilekkeid ei tuvastanud ning katel oli alt kena ja kuiv. ketti sikutasin tagant, ei andnud järele (samas ma pole kindel, et seda liigutust korrektselt sooritasin). käima pannes püsisid pöörded 3,5k peal, mõne minuti pärast klapp kinni (või lahti? igatahes teistpidi ) - siis kukkusid päris alla ja püsisid stabiilselt. mootor tundus kenasti tuksuvat, hääles mingeid kolinaid ei kuulnud. simmerid olid äärest veidi õlised kui ratta seljas veidi ratsutada ja siis näpuga lakkuda, mida sellest arvata? lenksustopperid olid kenasti sirged. sidur tundus veidi "pehme". sinikaid ja kriime kerel (ja veidi ka mootoril) oli aga minu hinnangul ei midagi hullu. registreeritud lätis (huvitav miks?). väidetavalt toodud inglismaalt ja esituli "legaliseeritud".. kui härraga homme kokkuleppele saan siis kärutan sellega bikepointi, kus lubati 20rubla eest ostueelset kontrolli. sellega sinna sõites saan ka ehk selgust kas lenks hoiab sõites kenasti otse. jääme ootama spetsialistide diagnoosi
raporti lõpp
Esimese isendi o s t u g a on mõistagi tuli takus... Müügiga jälle vastupidi. Ühel päeval mõtled nii, teisel naa. Aga küllap vist ikkagi tuleb mu kaunitar SevenFifty ka aprillis turule.
mis teema selle lätis registreerimisega on? kusagilt veel kõrva jäänud, et seda on harrastatud..
rinx85 kirjutas:mis teema selle lätis registreerimisega on? kusagilt veel kõrva jäänud, et seda on harrastatud..
Üks tegelane mainis, et siis ei pea kindlustust tegema,sest eesti politsei ei saa kontrollida.
ja kui paugu paned, mis siis saab? maksad vigaseks ennast selle asemel, et mõnikümmend raha kindlustuse alla panna? ja politsei ning lkf teevad sellisel juhul väga kiiret ja väga korralikku tööd. pealegi, välismaa registris oleva sõidukiga peavad sul oleks KÕIK paberid kogu aeg kaasas. eriti veel kui sa eestlane oled ja sõidad eestis. ja kahtluse korral lähed jala minema ning tood paberi, mis lubab edasi sõita. niipalju siis kindlustusest.
lätti ja leetu regamisega on saadud endale uuemaid ameerikast toodud sõidukeid, mida eestis regada ei saa ning nendega siis "legaalselt" sõidetud. küll pead leidma siis sealt "keha" ja mingi case oli veel, mida pidi silmas pidama.
aga kuidas sellise ratta ostuga on mis lätti regatud? kas eesti arkis arvele võttes kontrollitakse läti kindlustust? (eestis ümber-kirjutamisel vähemasti peab olema kehtiv kindlustus (ja ülevaatus?))
rinx85 kirjutas:aga kuidas sellise ratta ostuga on mis lätti regatud? kas eesti arkis arvele võttes kontrollitakse läti kindlustust? (eestis ümber-kirjutamisel vähemasti peab olema kehtiv kindlustus (ja ülevaatus?))
Ei tea küll, et peaks olema ÜV ja kindlustust registreerimisel.
Olen kolm tsiklit ostnud nii, et saan Itaaliast toodud tsikli paberid näpu vahele ja lähen nendega ARKi ümber vormistama. Peale vormistamist teen kohapeal kohe kindlustuse ja sõidan ülevaatust tegema. Nendel kolmel korral pole olnud ei kindlustust ega ülevaatust.
TEa, vanasti oli nii, et ilma ülevaatuse ja kindlustuseta võisid registreeritava sõiduki ümberregistreerimisele viia vaid treilapeal, mille kohast paberit nõuti tõestuseks, et sa omal "jalul" kohale ei triivinud. Vastasel juhul sa oleid rikkunud koheselt liiklus eeskirju, mille kohaselt ka praegu ei tohi liigelda kindlasti ilma kindlustuseta isegi järelveosena ja ülevaatuseta lähimasse (elukoha järgselt) remonditöökotta või ülevaatuspunkti! Ei usu, et praeguseks palju muutunud on, kuid eks teadjamad kommenteerivad!
:D
Kokkuvõtteks, kui saad tõestada, et masin toodi kohale mittesõitvana (tuttava kaubiku kongis kohe näitamisena või tseki alusel treileril), siis pole mingit probleemi! :D
Minu teada vähemalt kindlustuseta ei tohi liikuda üksgi liikur Eesti teedel ilma kindlustuseta, olgu ta vedav, sõitev või veetav!
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ega see asi nii hull ka pole. ei ole vaja ei kindlustust ega muud,no mõnel vbl üv on eelmisest riiigist,mis vahet on. seda ei kontrolli keegi,kas ja kuidas sa oma sõiduki sinna viinud,ise ka lihtsalt kohale sõitnud, lambi number külge kruvitud(auto ja tsikliga). aga küsi lihtsalt omanikult,mis värk selle läti numbriga on ja kui regamisel mingeid probleeme pole,siis pole häda. lepid ennem kokku,et kui tekivad probleemid,siis nägemist ja kõik
-
- Tsikkel: Aprilia RSV1000 Mille 1999'
Endal oli kuskil kuu aega tagasi juhus, kus pidin minema Inglismaalt toodud rattaga ümberregistreerimisele. Uurisin nii Maanteametist kui politseist, et kas võin minna sinna sõites. Mulle õeldi mõlemast, et mingil juhul ei tohi sõita Eesti teedel sõiduk, millel pole kindlustust ja kogu lugu. Viisingi käru peal Maanteameti maja juurde, ajasin registreerimispaberid korda, tegin kindlustuse ära ja alles siis sõitsin oma käe peal edasi ÜV-le ja oligi legaalselt korras. Kindlustusest õeldi, et välismaal registreeritud rattal peab olema ka selle maa kindlustus olemas, siis nad saavad teha mingi piirikindlustuse variandi, aga see läks palju keerulisemaks kui panna autole käru järgi ja otsida paar koormarihma
sa pead lihtsalt sellega arvestama, et esmane registrisse kandmine on kulukam, kui omaniku vahetus. Vist midagi 150 euri kanti. Kui võimalik, siis võta müüa ARK'i kaasa, et dokumendi probleemide korral saaksid diili katki jätta.
kas keegi tuleb siis reaalselt arki ette kontrollima et kuidas see tsikkel sinna saanud? ja milleks üldse tegelt aparaati arki kaasa vedada?
Kui sul on selle "lätlasega" nii palju kahtlustusi ja asju- võta mõni eesti registriga bandiit. Neid peaks turul küll ju olema, tõenäoliselt saad ka paremini hoitud ratta ja ehk ka hinna parema.
Kui rattal läti reg.nr, siis võid sellega arki sõita.
Eelmine aasta käisin korduvalt erinevate mootorliikuritega, nii reg. märgiga kui ilma, Tlna arkis ja ükski onu midagi ei öelnud ega küsinud küll kohapeal kuidas ma sellega sinna sain.
Kri§to kirjutas:Kui sul on selle "lätlasega" nii palju kahtlustusi ja asju- võta mõni eesti registriga bandiit. Neid peaks turul küll ju olema, tõenäoliselt saad ka paremini hoitud ratta ja ehk ka hinna parema.
võiks ju arvata, et sellist rahvamasinat peaks turul olema küll. kokku siis umbes 10 hetkel.. kui võtta maha võimsamad ja vanemad jäävad järgi 3:
http://www.mototehnika.ee/kasutatud/nim ... &otsi=otsi
üks neist poolkondliga, teine tartus ja kolmas on teema peakangelane. pole nagu väga valikut.
ok nüüd leidsin ühe veel:
http://bike.motors24.ee/vehicles/304531 ... &sort=paid
jackson kirjutas:auto24 on terve joru
http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi
sa väga ei lugenud mu posti.. "kui võtta maha võimsamad ja vanemad"
ps! mototehnika.ee kasutab auto24.ee andmebaasi.
Välistada ost ainult sellepärast, et asub Tartus. Noh ma ei tea. Olen kuuld et isegi Ameerikast on ratas ära toodud.
KKKKKK kirjutas:Välistada ost ainult sellepärast, et asub Tartus. Noh ma ei tea. Olen kuuld et isegi Ameerikast on ratas ära toodud.
![]()
arvasin et keegi sellest kinni hakkab ei välista, lihtsalt eelistan neid mis lähemal. ei tea tartust midagi ega kedagi kes ja kuhu ratas kontrolli viia jne.
Alati võib ju abi paluda foorumist. Võin isegi täna pilgu peale visata ja raporteerida mis seisukorras asi on. Kui sulle huvi pakub, pane pm teele!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.