Elu positiivseim politseikogemus!

JyrkaEE
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas JyrkaEE »

Mind on küll elus veel vaid kaks korda politsei poolt kinni peetud, kuid siiski oli esimene kord piisavalt positiivne, et seda siin kajastada.
Oli just parasjagu käimas siin Kadrinas mingi vabaõhukontsert. Sai seal siis veidikene alkoholi pruugitud ja tantsu löödud. Äkitselt tuli pruudil pissihäda. Mõte siis selline, et temake kui kaine (küll lubadeta) lenksu taha ning mina tagaistmele ja koos koju häda tegema. Et sihtpunkt-wc oli ainult poole kilomeetri kaugusel, otsustasime kiivreid mitte lavatagusest ruumist välja võtta ja paljaste peadega läbi alevi sõita. Sain siis just umbes 100m "seljakoti" mõnusid tunda, kuni vastu tuli kohalik konstaabel. Nähes olukorra lootusetust, ütlesin pruudile, et peaks kinni. Sama tegi ka lähenev politseiauto. Konstaablihärra kohe küsima, et mis pull käib ja miks kiivreid peas pole? Ma siis viisakalt vastu, et teen pruudile õppesõitu (paremat vabandust tol hetkel pähe ei tulnud). Küsis veel, kas mul ikka kõik paberid motikal korras on. Vastasin jaatavalt kusjuures dokumente näha ta ei palunud. Ütles siis meile veel, et minge pange kiivrid pähe ja ärge lollitage liikluses ning sõitis edasi.
Ja ma ei mäletagi, mis pissihädast sai. Äkki peale sellist kogemust kadus ta sootuks. Või siis panime izi lauluka kõrvale ja käisime jala kodus. Igatahes mina tol päeval/õhtul enam ei sõitnud. Järgmisel päeval olin kaine (noh- nagu need asjad siin käivad).
Pots ja postivahe.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”