rinx otsib ratast
Moderaator: Moded
Re: kahtlaselt odav
tegin eile lisaks vin-ile ja reg-ile, pilti ka kelladest.. ja hakkasin mõtlema, et miks peaks olema sellel rattal peal olema mph+kmh spidokas? väidetaval inglismaalt toodud...
A mis mõõdus see Inglismaal siis veel olemas peaks kui mitte mhp?
-
- Kaupmees
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Kui omanik on ratta inglismaalt toonud ja Lätis arvele võtnud, tekib küsimus miks. Ehk siis ARKst tuleks üle kontrollida, kas seda Eestis arvele saab, samuti peaks kontrollima VIN koodi vastavust paberitel olevaga. Kui Eestis arvele saab on ylejäänud nö. pobleemid lahendatavad...
PIRELLI ja MITAS rehvid.
http://www.motard.ee/
Pirita tee 20 Tallinn
+372 55967775
Soultrain kirjutas:A mis mõõdus see Inglismaal siis veel olemas peaks kui mitte mhp?
panin vist pange veidi jah
Motard.ee kirjutas:Kui omanik on ratta inglismaalt toonud ja Lätis arvele võtnud, tekib küsimus miks. Ehk siis ARKst tuleks üle kontrollida, kas seda Eestis arvele saab, samuti peaks kontrollima VIN koodi vastavust paberitel olevaga. Kui Eestis arvele saab on ylejäänud nö. pobleemid lahendatavad...
see lätis registreerimine on veidi mustlaslik tõepoolest. ark sellist infot enne ei väljasta kui ratta ja dokumentidega kohal ja vormistamiseks läheb. vin koodi oleks pidanud tõepoolest võrdlema, enne kui rattaga bikepointi poole sõitma hakkan vaatan selle asja üle. kui muidugi üldse asi peaks nii kaugele jõudma.. täna ennelõunal kui helistasin ja tahtsin tsikliga kontrolli minna väideti et tsikkel broneeritud homseni (sitaks kahtlane värk ).
kruvib sinu huvi lihtsalt.... aga mina vaataks sellise jebimise peale küll midagi muud....
eks ma vaatan ikka ringi..
motopunk lubas tartus müüdavat banditit (http://www.mototehnika.ee/used/860489) inspekteerima minna ja ise saatsin kirja läänemaa bandiidile (http://bike.motors24.ee/vehicles/304531 ... &sort=paid).
kui nendest kolmest asja ei saa ja lähiajal midagi uut turule ei tule siis peab ilmselt kõhu sisse tõmbama ja hinnaklassis üles hüppama > piilun vaikselt kawa z750s
Aga hinnaklassis vähe odavamad aga veits vanemad hornetid? Mingil põhjusel oled välistanud? Kuigi jah Z750 on ilus pill küll
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
rinx85 kirjutas:täna ennelõunal kui helistasin ja tahtsin tsikliga kontrolli minna väideti et tsikkel broneeritud homseni (sitaks kahtlane värk
).
Mis siin ikka nii kahtlast, müüja jaoks on tähtis ratas müüdud saada ja kui keegi tuleb raha näpuvahel ostma, siis ei mõelda kaks korda. Sul endal ka ju võimalus kokkulepped sõlmida, maksta käsiraha jne kui müüja jutule võtab. Autode ostmise - müümisega tegelevad inimesed teavad kõik rääkida lugusid, kuidas on käed löödud ja siis ostja raha järgi läheb ja jääbki tooma seda raha. Samuti olla mõni ostja teel arki lihtsalt sabast ära kadunud ja telefoni välja lülitanud. Mu elu jooksul viiest omatud sõidukist ainult kahe edasimüük on läinud libedalt, kolme puhul on kõik kokkulepped olnud "jutuks hea küll". Kuni selleni välja, et inimene saadab foorumis sõnumeid, helistab, et kindel võtja ja käib kohapeal, vaatab üle, lööb käed ja homme lubab raha ja puksiiriga tulla (avariilist autot müüsin), ning järgminse päeva õhtul saadab erasõnumi, et kle ma ikka ei taha. Elu õpetab, et money talks, bullshit walks ja nii lihtne see ongi. Kahjuks.
Kri§to kirjutas:Aga hinnaklassis vähe odavamad aga veits vanemad hornetid? Mingil põhjusel oled välistanud? Kuigi jah Z750 on ilus pill küll
alla 2002 väga ei taha jah, vanematega ikka rohkem jändamist ja ma pole just eriline õlinäpp (tengelpung pole ka eriti vinge). puudub ka koht ja tööriistad tallinnas kus proovida end ära määrida.
davidsoniharald kirjutas:Mis siin ikka nii kahtlast,
saan broneeringust aru, aga mis kahju tal lasta tsikli tervis spetsidel üle kontrollida? eriti kui ise maksma ei pea..
rinx85 kirjutas:jackson kirjutas:auto24 on terve joru
http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsisa väga ei lugenud mu posti.. "kui võtta maha võimsamad ja vanemad"
ps! mototehnika.ee kasutab auto24.ee andmebaasi.
Aga sina ju otsid hoopis motors24, see on erinev!
Tuono kirjutas:rinx85 kirjutas:jackson kirjutas:auto24 on terve joru
http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsisa väga ei lugenud mu posti.. "kui võtta maha võimsamad ja vanemad"
ps! mototehnika.ee kasutab auto24.ee andmebaasi.
Aga sina ju otsid hoopis motors24, see on erinev!
mõlemast otsin.. viimase leidsin lihtsalt motors24st, teema ise algas mototehnikast...
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: rinx otsib ratast
jäi silma mingi väide, et enne 2002 Hornet mingil põhjusel ei sobi - siinkohal kuulaks huviga mille poolest Bandit 600 kuidagi (tehniliselt) parem on kui nt 2001a Hornet 600? Hornetitega palju kokku puutunud, Bandititega vähe - aga mulle on justkui alati mingi seletematu mulje jäänud, et eelistaksin nende kahe valikul (600cc ratta puhul) pigem Hornetit. Suur Bandit on teine lugu...
Ehk siis - Bandit 600 fännid, harige mind kui viitsite
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
bandit 2004 okt esmarek prantsusmaalt devili sumps kõrgem tuuning lenks
esituli vahetatud mingi mask ja aftermarketi tuli tsikkel valge raam sinine
2300 annan ära läbisõit oli ka kuradi väike mitte muidugi ...16000km;))))
pacaan kirjutas:jäi silma mingi väide, et enne 2002 Hornet mingil põhjusel ei sobi - siinkohal kuulaks huviga mille poolest Bandit 600 kuidagi (tehniliselt) parem on kui nt 2001a Hornet 600? Hornetitega palju kokku puutunud, Bandititega vähe - aga mulle on justkui alati mingi seletematu mulje jäänud, et eelistaksin nende kahe valikul (600cc ratta puhul) pigem Hornetit. Suur Bandit on teine lugu...
kõik banditid mis 2000aasta ja edasi ning ümara kroomlambiga on minu silmale sümpaatsed
mega1 kirjutas:bandit 2004 okt esmarek prantsusmaalt devili sumps kõrgem tuuning lenks
esituli vahetatud mingi mask ja aftermarketi tuli tsikkel valge raam sinine
2300 annan ära läbisõit oli ka kuradi väike mitte muidugi ...16000km;))))
ei saa aru täpselt..
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
mis keerulist,tüüp pakub sulle oma 2004 aasta ratast 2300 euroga
pyta kirjutas:mis keerulist,tüüp pakub sulle oma 2004 aasta ratast 2300 euroga
mul vist juhe pikk.. saatsin pm mega1'le
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
pacaan kirjutas:jäi silma mingi väide, et enne 2002 Hornet mingil põhjusel ei sobi - siinkohal kuulaks huviga mille poolest Bandit 600 kuidagi (tehniliselt) parem on kui nt 2001a Hornet 600? Hornetitega palju kokku puutunud, Bandititega vähe - aga mulle on justkui alati mingi seletematu mulje jäänud, et eelistaksin nende kahe valikul (600cc ratta puhul) pigem Hornetit. Suur Bandit on teine lugu...
+1, kuulaks huviga.
Antu14 kirjutas:pacaan kirjutas:jäi silma mingi väide, et enne 2002 Hornet mingil põhjusel ei sobi - siinkohal kuulaks huviga mille poolest Bandit 600 kuidagi (tehniliselt) parem on kui nt 2001a Hornet 600? Hornetitega palju kokku puutunud, Bandititega vähe - aga mulle on justkui alati mingi seletematu mulje jäänud, et eelistaksin nende kahe valikul (600cc ratta puhul) pigem Hornetit. Suur Bandit on teine lugu...
Ehk siis - Bandit 600 fännid, harige mind kui viitsite+1, kuulaks huviga.
hornetite eest küsitakse rohkem raha, kuid keegi ei põhjenda miks küsitakse rohkem raha..
Kogu austuse juures - selle eelarve juures, mis Sul on - on väga-viimase peal korras mootorratast suhteliselt haruldane kohata. Pigem on asi sedapidi, et mida aeg edasi edeneb, seda kevadisemaks olud muutuvad ja väiksemaks valik jääb. Võta-osta midagi ära ning eks siis jõuad neid rattaid oma elu jooksul vahetada küllaga, nii et kohati väsimuski peale tuleb.
Tuono kirjutas:Põhjus on selles, et Hornet on Honda, mitte mingi paat!
No nüüd läks lugu õite põnevaks - mis osas Suzuki toodang on paat? Sinu loogikast lähtudes: Pole kuulda olnud, et Suzuki paadimootoreid toodaks, see on rohkem Honda pärusmaa.
Yerba kirjutas:Tuono kirjutas:Põhjus on selles, et Hornet on Honda, mitte mingi paat!
No nüüd läks lugu õite põnevaks - mis osas Suzuki toodang on paat? Sinu loogikast lähtudes: Pole kuulda olnud, et Suzuki paadimootoreid toodaks, see on rohkem Honda pärusmaa.
tuono sai mõnusalt anaali hetkel
Yerba kirjutas:Kogu austuse juures - selle eelarve juures, mis Sul on - on väga-viimase peal korras mootorratast suhteliselt haruldane kohata. Pigem on asi sedapidi, et mida aeg edasi edeneb, seda kevadisemaks olud muutuvad ja väiksemaks valik jääb. Võta-osta midagi ära ning eks siis jõuad neid rattaid oma elu jooksul vahetada küllaga, nii et kohati väsimuski peale tuleb.
küll ma leian selle raha eest korraliku masina, ma nii kangekaelne juut küll
kui nii uut ei leia nagu soovin, võid suve hakul avastada mind su enda banditi hinda kauplemas
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
rinx85 kirjutas:Yerba kirjutas:Kogu austuse juures - selle eelarve juures, mis Sul on - on väga-viimase peal korras mootorratast suhteliselt haruldane kohata. Pigem on asi sedapidi, et mida aeg edasi edeneb, seda kevadisemaks olud muutuvad ja väiksemaks valik jääb. Võta-osta midagi ära ning eks siis jõuad neid rattaid oma elu jooksul vahetada küllaga, nii et kohati väsimuski peale tuleb.
küll ma leian selle raha eest korraliku masina, ma nii kangekaelne juut küll
kui nii uut ei leia nagu soovin, võid suve hakul avastada mind su enda banditi hinda kauplemas
Vaatame selle kiire asjaga, kui suve hakul aparaat alles on, siis miks mitte.
Yerba kirjutas:Tuono kirjutas:Põhjus on selles, et Hornet on Honda, mitte mingi paat!
Kes mootoritest rääkis, suzuki ikka pigem nagu aerupaat Honda kõrval!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.